Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Produktinformation:
På Green Harmony’s netbutik oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Green Harmony via info@greenharmony.dk


Priser:
Alle angivne priser er inklusive 25% moms.


Bestilling:

Købers bestilling af varer fra Green Harmony udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Green Harmony om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem Køber og Green Harmony er først indgået, når Green Harmony ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud.


Betaling:

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort trækkes beløbet fra din konto først når varen afsendes fra Green Harmony.


Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.


Reklamation:

Green Harmony yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Fakturaen skal fremvises til Green Harmony i forbindelse med anvendelse af reklamationen.
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til Green Harmony inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.
Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.


Anbrud af emballage

Varer hvor emballagen har været åbnet tages ikke retur.


Ansvarsfraskrivelse og garanti:

Green Harmony har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for Green Harmony’s kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.
Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og Green Harmony.
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Green Harmony’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
Green Harmony afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.


Fortrydelsesret:

Meddeler Kunden Green Harmony, at Kunden har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler Green Harmony det modtagne beløb. Kontakt os gerne hvis returnering ønskes.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark eller GLS – ikke alternative pakke distributører, da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen, vi vil dog tillade os at opkræve portoen.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg til private – det gælder ikke varer solgt til virksomheder.


Forbehold for ændringer:

Green Harmony forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.


Leveringstider:

Med mindre andet er angivet for den enkelte vare er forventet leveringstid indenfor ca. 3-6 dage.


Virksomhedsoplysninger:

Webshop Green Harmony ApS
Svaneparken 23
DK-8464 Galten
Telefon: +45 5364 5129
E-mail: info@greenharmony.dk
CVR.: 3785 5146


Links:

PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service
FDIH / Forbrugerrådet
Forbrugerstyrelsen
Forbrugerstyrelsen – med karakterbog over onlinebutikker
Forbrugerrådet
Forbrugerinformation