Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Produktinformation:
På Green Harmony’s netbutik oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Green Harmony via info@greenharmony.dk

 

Priser:
Alle angivne priser er inklusive 25% moms.


Bestilling:

Købers bestilling af varer fra Green Harmony udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Green Harmony om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem Køber og Green Harmony er først indgået, når Green Harmony ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud.


Betaling:

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort trækkes beløbet fra din konto først når varen afsendes fra Green Harmony.


Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.


Reklamation:

Green Harmony yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.


Fakturaen skal fremvises til Green Harmony i forbindelse med anvendelse af reklamationen.
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til Green Harmony inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.
Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.


Anbrud af emballage

Varer hvor emballagen har været åbnet tages ikke retur.


Ansvarsfraskrivelse og garanti:

Green Harmony har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for Green Harmony’s kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.


Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og Green Harmony.
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Green Harmony’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.


Green Harmony afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.


Fortrydelsesret:

Meddeler Kunden Green Harmony, at Kunden har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler Green Harmony det modtagne beløb, når returpakke er modtaget. Kontakt os gerne hvis returnering ønskes.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Køber har risikoen for returforsendelsen, så anbefaler man anvender et postfirma der anvender track & trace. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

Hvis kunden nægter modtagelse af forsendelsen  eller blot ikke henter sin pakke hos pakkeshop, betegnes det IKKE som gyldig fortrydelse. Alle vare skal snedes retur af køber på "normal". Hvis vi får ekstra omkostninger i forbindelse med returporto faktureres kunden for dette.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg til private – det gælder ikke varer solgt til virksomheder/ organisationer, hvor der ikke er returret.

Manglende afhentning af bestilte vare hos postcentral /pakkeshop eller lign. sidestilles IKKE med afbestilling/fortrydelse. Når varen har været mere end 5 dage hos pakkeshop eller lign., uden afhentning, starter fortrydelsesretten der. Hvis pakken ikke afhentes og Greenharmony.dk pålægges returomkostninger fra fragtselskabet har GreenHarmony.dk ret til at fakturere kunden dette beløb som et administrationsgebyr.

Forbehold for ændringer:
Green Harmony forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.


Leveringstider:

Med mindre andet er angivet for den enkelte vare er forventet afsendelse indenfor 1-4 hverdage. I enkelte tilfælde kan der dog gå længere tid.

 

Pricerunner Købsgaranti - Dansk
Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.Hvis du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem, så kan du inden for 60 minutter efter dit køb gennemføre din registrering. Det koster intet og tager mindre end tre minutter, og vupti så er dit køb omfattet af garantien! Pricerunner Købsgaranti


Hvis du ønsker, at dit køb skal blive omfattet af Købsgarantien, skal din bestilling være adresseret til dig som forbruger. Med Købsgarantien får du erstatning, hvis en vare er beskadiget, hvis en vare mangler ved levering, hvis levering af varen udebliver eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker PriceRunner Købsgaranti dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. PriceRunner Købsgaranti omfatter ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger. På PriceRunner finder du en liste med kategorier, der ikke er omfattet af garantien, samt de gældende regler og vilkår.

 
Virksomhedsoplysninger:

Green Harmony
Hadsten Alle 47
DK-2770 Kastrup
Telefon: +45 2971 8423
E-mail: info@greenharmony.dk
CVR.: 31553342


Links:

PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service
FDIH / Forbrugerrådet
Forbrugerstyrelsen
Forbrugerstyrelsen – med karakterbog over onlinebutikker
Forbrugerrådet
Forbrugerinformation
www.RadonFri.dk (webshop vi ejer)
www.TESTdinBOLIG.dk (webshop vi ejer)