• usp-iconDag til dag levering
  • usp-iconFri fragt ved køb over 399 kr
  • usp-icon5 stjerner på Trustpilot
  • usp-iconDansk webshop - kun mærkevarer
  • usp-iconFå en gratis gave

Kategorier

Idun Minerals

Nordisk mineral makeup i særklasse fra Sverige. Se udvalget hos af mascara, foundation, pudder, neglelak, øjenskygge. læbestift og lipgloss i flotte farver og i en særdeles god kvalitet. Alle produkter fra IDUN Minerals er parfumefri og 100% veganske.

IDUN Minerals er et svensk makeup og hudpleje brand, der aldrig går på kompromis med kvaliteten, så hvis du leder efter den billigste Makeup eller billig hudpleje, så er det ikke hos IDUN, du finder det. Til gengæld kan vi love dig vanedannende top kvalitet! 

Hemmeligheden bag denne luksus Makeup- og hudplejeserie er de særlige højrensede mineraler, der indgår i samtlige produkter fra IDUN Minerals. Der er med andre ord tale om de fineste og reneste ingredienser, der alle hjælper til at give din hud et frisk, sundt og naturligt look. Det er også de rensende mineraler, der gør at produkterne - uanset om du vælger Makeup eller den særlige mineralholdige serum - passer til alle hudtyper.

Historien om IDUN Minerals

IDUN Minerals blev stiftet i Sverige i 2011 og var et resultat af et frugtbart samarbejde mellem senske forskere og førende dermatologer. Firmanavnet stammer fra gudinden Idun fra den nordiske mytologi, og det er ganske passende. Idun var nemlig den evigt unge gudinde, der med sine gyldne æbler kunne tildele andre guder evig undgdom, hvis de altså spiste af æblerne. Du behøver ikke gnaske æbler, men det hjælper helt sikkert på at udsætte alderens små tegn, hvis du har IDUN Minerals i dit toiletskab. Produkterne hjælper nemlig med at holde huden i fin balance, og kan bruges til selv den mest sensitive hud.