Idun Minerals Nailpolish Sandsten 11 ml

Idun Minerals Nailpolish Sandsten 11 ml

Specialpris 55,00 kr

Pris: 79,00 kr

ELLER

Lagerstatus: På lager

Idun Minerals Nailpolish Sandsten 11 ml


IDUN Minerals neglelak er beriget med mineraler, vitaminer og mandelolie. Mineralerne er tilsat for at forhindre sprækker i neglen.
Neglelakkerne er tilsat mandelolie, der bidrager med fugt til neglene, samt vitamin E som beskytter neglene fra frie radikaler. De plejende ingredienser er tilsat for at forbedre neglenes kvalitet samtidigt med at neglene bliver malet smukt. Alle IDUN Minerals neglelakker er beriget med plejende olier og panthenol.


Lakken er fremstillet med en 5free formula, hvilket betyder man har fjernet 5 usunde kemikalier som normalt forekommer i neglelakker. Neglelakken har en god bred pensel, som sikrer en let påføring. IDUN lak tørrer hurtigt og er særdeles holdbar. Lyse farver kan kræve 2 lag for at dække 100%.


IDUN Minerals neglelak findes i mange klassiske farver samt en Topcoat og en Basecoat. Neglelakkens farver har navne som stammer fra sten og ædelstene.
Sandsten neglelak er cremet lys nude beige.


Anvendelse:
Påfør 1 lag Basecoat underlak. Påfør herefter neglelak efter ønske. Afslut med 1 lag Topcoat for at opnå en højere glans og ekstra beskyttelse mod ridser.