Iroha Detox Bambus Trækul Maskesæt

På lager - bestil inden klokken 14.00 på hverdage

199 DKK
Produktbeskrivelse

Iroha Detox Bambus Trækul Maskesæt

Iroha Detox Bambus Trækul Maskesæt. Perfekt til uren/kombineret hud.Sættet indeholder 3 Black Tissue Mask, 1 Detox Peel-Off mask, 5 Cleansing strips til næsen. 

Hjælper med at afgifte og udrense. Samtidig opfriskes huden så den føles ren, blød og ensartet. Indeholder bambus trækul som lige nu hitter i skønhedsverdenen. Rigtig god til bumser/acne.

Brugsanvisning og anvendelse:

Cleansing Strips:
Vask og tør din hud. Fjern derefter forsigtigt den beskyttende film fra strippen, fugt din næse med lunkent vand og læg strippen på næsen. Tryk strippen let på huden, for at sikre at den har fuld kontakt til huden. Lad den sidde i 15-20 min til den er tør og hård, og fjern den forsigtigt.

Tissue Masker:
Vask og tør din hud. Påfør derefter masken og lad den blive på i omkring 15-20 min. Når du er færdig, kan du massere de sidste serum rester ind i huden - ansigtet skal ikke afvaskes efter brug.

Peel-off masken:
Vask og tør dit ansigt. Påfør derefter masken på områder med sorte prikker, udvidede porer, hud med talgproduktion og T-zonen. Undgå øjenområdet nær øjnene og øjenbrynene. Lad den blive på i ca. 15-20 min. til den er helt stivnet. Træk nu masken forsigtigt af.

Materiale tissuemasker; Non-woven Spunlace (PET30+Rayon70) Dvs. et ikke-vævet syntetisk materiale bestående af 70% viskose og 30% polyester Spunlace betyder at fibrene er “bundet sammen” ved hjælp af vandstråler med meget høj tryk - altså uden bindemidler og andre kemikalier