• usp-iconDag til dag levering
  • usp-iconFri fragt ved køb over 399 kr
  • usp-icon5 stjerner på Trustpilot
  • usp-iconDansk webshop - kun mærkevarer
  • usp-iconFå en gratis gave

Kategorier

Iroha Sheet Masker

Kombinationen af maske og serum giver dig en meget effektiv og intensiv behandling - let at bruge, på blot 20 min.Sheet masker fra Iroha er yderst effektive, fordi de er i direkte kontakt med din hud. De virksomme stoffer i maskerne absorberes nemlig ind i overhuden efter ganske få minutter.

Maskerne er vædet med en særlig serum, der effektivt trænger ned i huden. Maskerne er kun med naturlige ingredienser og er naturligvis helt fri for parabener og andet skidt. Ingen produkter fra Iroha er i øvrigt testet på dyr, så du kan bruge dine masker med god samvittighed.

 

Iroha stammer fra Barcelona, og hjørnestene i deres produkter er en masse naturlige og plejende ingredienser. Sheet masker er yderst populære og lette at anvende, hvis du din hud har brug for lidt ekstra godt. Du kan få Iroha Sheet Masker til både ansigt, hænder og fødder.

Når man ser Iroha's produkter kan man ikke undgå at tænke på forkælelse. De har gjort det til en leg at gøre det nemt når man trænger til lidt selvforkælelse. Ofte er din daglige plejerutiner ikke nok og derfor har Iroha lavet alle disse skønne masker der giver øjeblikkelig pleje. Maskerne er lette at have med på farten og kan bruges når og hvor som helst. Sheet masker vandt første gang popularitet i asiatisk kultur, men nu er de i den grad også kommet til Europa. Maskerne giver en intens og hurtigtvirkende pleje af din hud og så er de ganske lette at bruge. Det er helt sikkert en af de letteste og hurtigste veje til at genopbygge hudens naturlige fugtbalance og et ungt frisk udtryk.

Sådan bruger du en Iroha Sheet maske

Din maskew er klar til brug. Åbn pakken og placér masken på dit ansigt. Du får det bedste resultat, hvis din hud på forhånd er ren og renset.

De fleste masker fra Iroha skal sidde på huden i 20 minutter. Bagefter tages masken af og smides ud. Du skal ikke skylde eller vaske dit ansigt efter brug. På blot én 20 minutter vil din hud ser blødere, glattere, og forynget ud. Sheet masker til uren hud og acne vil straks trænge ind og dulme og forbedre hudens evne til at bekæmpe urenheder og styrke huden.

Maskerne er pakket ind i tynde sterile folie pakker, hvilket bevarer de aktive ingredienser og sikrer et godt resultat.