Brug rabatkoden GAVE og få en gratis gave!
Brug rabatkoden GAVE og få en gratis gave!
Vores kunder elsker os!

Jorgobé

Jorgobé prisvindende dansk hudpleje

Jorgobé er et nyt prisvindende, dansk hudplejemærke i allerbedste kvalitet. Hudplejeprodukterne er udviklet til både mænd og kvinder, og hele serien er 100% organisk og produceret i komplet balance med naturens ressourcer.

Alle Jorgobé hudplejeprodukter i serien er udviklet og produceret i Danmark og en af hemmelighederne bag mærkets store succes et, at Jorgobé har specialiseret i innovative formler og der bruges således udelukkende naturlige og kraftfulde ingredienser i fremstillingen.

Sortering & filtrering
Sorter efter
Vælg sortering
Højeste pris
Valgt pris:
DKK
DKK DKK
På lager
På tilbud
Brand/Mærke
Vælg mærker
Kategori
Vælg kategorier
11 produkter
Nulstil filter

Jorgobé er et unisex-brand, så det kan bruges af både mænd og kvinder og passer til alle hudtyper.
Serien består af naturlige elementer og helt uden unødvendige kemiske tilsætningsstoffer. parabener, animalske ingredienser, mineralske olier, silikone, kunstige farvestoffer og paraffin.

Garanteret vegansk og IKKE testet på dyr

Jorgobé er dansk kvalitet, når det er allerbedst, men til fornuftige priser, hvor vi alle kan være med. Enkelhed og bæredygtighed går hånd i hånd, og alle ingredienser har en veldokumenteret videnskabelig effekt og er nøje udvalgt til formålet.

Jorgobé tilbyder et komplet sortiment med alt fra ansigtsmasker og micellevand til nærende serum og ansigtscreme, der giver synlige resultater og hjælper dig med at få en ren, smuk og sund hud. Alle produkter er udviklet og produceret i Danmark og er 100% veganske.

Dansk succes

Nicklas og Dan hedder mændene bag Brandet Jorgobé Skin Care. Brandet blev lanceret i 2010, og deres første produkt på markedet var bestselleren 'Jorgobé The Original Black Peel Off Mask', der blev solgt rundt omkring på mindre webshop. Lynhurtigt fik de to stiftere dog solgt første parti af Face masken og så gik det ellers over stok og sten. I dag er Jorgobé kæmpe stort og sælges i stor stil rundt omkring - især i Norden men udgangspunktet er det samme som da de begyndte. God kvalitet og bæredygtighed til en pris, hvor alle kan være med.

Den oprindelige Black Peel Off Mask har i øvrigt vundet et hav af priser og i løbet af ganske få år blev 'Jorgobé The Original Black Peel Off Mask" én af de bedst sælgende ansigtsmasker i hele Norden.

Jorgobé har i dag mange flere produkter i deres hudplejeserie, og vi er stolte af, at Green Harmony er blevet officiel forhandler af mærket og kan tilbyde vores kunder et fuldt produktsortiment..