Juice Beauty Stem Cellular Instant Eye Lift Mask

Specialpris 49,00 kr

Pris: 119,00 kr

ELLER

Lagerstatus: På lager

Juice Beauty Stem Cellular Instant Eye Lift Mask


Løfter omgående øjenområdet, lysner og bidrager til at fjerne poser under øjnene med dette revolutionerende system der dramatisk omdanner udseendet i øjemonrådet på bare 10 minutter. Instant Eye Lift Algae Mask er en to trins proces  der tillader STEM CELLULAR™ Activator Fluid væsken med dens nærende fryse tørrede biomatrix alge maske at udføre den højeste og mest potente opstramning. Antioxidanter og næringsstoffer fra algers biomatrix bliver masken egenskaber udløst når den bliver kombineret med aktiveringsvæsken, med en reduceret fremtoning af fine linjer, rynker og hævede øjne, efterlader den øjenområdet lysnet og forfrisket.
Juice Beauty’s STEM CELLULAR™ Instant Eye Lift Algae Mask er anvedelig til alle hudtyper og er specielt anvendelig til hud der begynder at vise tegn på aldring med fine linjer og rynker.


Fordele
Pressede alger kan ikke kun tilføre huden en fantastiske hudpleje, men der er heller ikke anvendt pesticid belastet bomuld til padsene der skal bruges rundt om det sarte øjne væv
Reducerer dramatisk udseendet af hævelser omkring øjnene med økologisk agurk, hvid te og arnica ekstrakt.
Fugter og forfrisker med alger og økologisk aloe.
Fremmer smidig hud med hyaluron syre og kamille.


*Koncentreret alge biomatrix teknologi er et fremragende alternativ til bomuld, der kan være sprøjtet med pesticider og efterfølgende behandlet med skrappe kemikalier (acephat, dichlorpropen, diuron, fluometuron, pendimethalin, tribufos, og trifluralin).


Stærk hudpleje uden
Formuleret uden parabener, petroleum, propylen eller butylene glycol, sodium lauryl sulfates, pesticider, phthalater, kunstige farver eller dufte.Endvidere er Juice Beautys produkter aldrig testet på dyr. Juice Beauty’s STEM CELLULAR™ Antiwrinkle serum er ideel for alle hudtyper, og specielt til hud der begynder at vise tegn på begyndende aldring med fine linjer og rynker.