Juice Beauty Stem Cellular Lifting Neck Cream

Juice Beauty Stem Cellular Lifting Neck Cream

Specialpris 449,00 kr

Pris: 499,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Juice Beauty Stem Cellular Lifting Neck Cream


Bekæmp tyngdekraften med denne fugtende hals creme, formuleret til at opstramme og glatte den sarte og følsomme hud på hals og décolleté for et mere opstrammet og yngre udseende. Giver et løft til huden på halsen og fremmer elasticiteten. Cremen er en særdeles effektiv hals creme.


Kraftfuld blanding af frugt stamceller, Vitamin C, samt arnica er indarbejdet i denne formel fyldt med botanik og naturlige ingredienser. STEM CELLULAR™ Lifting Neck Cream reducerer udseendet af fine linjer og rynker, mens den tilfører kraftfuld antioxidant beskyttelse. Peptider og alger giver en blødere og opstrammet fornemmelse, og giver en yngre, mere opstrammet hud på halsen.


Fordele
Formuleret til at maksimere af STEM CELLULAR™ Anti-Wrinkle cremerne ved at forberede huden på at absorbere nærende antioxidanter. Juice Beauty’s STEM CELLULAR™ Lifting Neck Cream er ideel til alle hudtyper, og er specielt udviklet til huden på hals og and décolleté. Arbejder med mange forskellige tegn på aldring, som hudfarve, fine linjer og rynker.


Fordele
- Giver en løftende effekt mens den reducerer udseendet af rynker takket være en blanding af alger og peptider, der tilfører en mere forfinet og tonet halslinje, profil og décolleté.
- Forbedrer udseendet af hudens overflade og overlade med vegetabilsk squalane og Vitamin E.
- Vitamin C hjælper med at tilføre en glattere mere tonet overflade.
- Forbedrer hudens udseende hybenrose, hørfrø og hjulkrone olie og efterladen halsen med et blødt og gennemfugtet udseende.


Stærk hudpleje uden
Formuleret uden parabener, petroleum, propylen eller butylene glycol, sodium lauryl sulfates, pesticider, phthalater, kunstige farver eller dufte.Endvidere er Juice Beautys produkter aldrig testet på dyr. Juice Beauty’s STEM CELLULAR™ Antiwrinkle serum er ideel for alle hudtyper, og specielt til hud der begynder at vise tegn på begyndende aldring med fine linjer og rynker.


Juice Beauty opdaterer konstant deres ingredienser for at bringe dig de sikreste resultater med økologiske og så naturlige ingredienser som muligt. Fremstillet af certificerede økologiske ingredienser.