Kettle Protector - elkedel beskytter

På lager - bestil inden klokken 14.00 på hverdage

Specialpris 29 DKK
Pris: 39 DKK
Produktbeskrivelse

Kettle Protector lavet ståluld - opsamler kalken og forlænger levetiden kraftigt på din elkedel


Kettle Protector er en lille rustfri stålbold på ca 2 x 2 cm, der er den bedste og mest naturlig vej til afkalkning af edkedel. Ståluld forhindrer opbygningen af kalk i alle slags kedler. Stålulden placeres simpelthen i elkedlen (eller andre slags vandkogere), hvor kalken vil samles på boldens fine ståltråde, mens vandet koger. Stålbolden masseres ofte under rindende vand, så den holdes ren for kalkrester.

Kettle Protector reducerer kogetiden på vandet og gør det nemt og enkelt at passe på din elkedel – helt uden brug af kemikalier. Kettle Protector er en den nemmeste og billigste måde at fjerne kalk i din elkedel

Mål: 2 x 2 cm
Materiale: Rustfri ståluld
Vedligehold: Renses under rindende vand eller afkalkes i kedlen

Rustfri stål, 18/8 og 201 fødevaregodkendt rustfri stål, er velegnet til opbevaring af de fleste fødevarer, da det hverken afgiver eller optager smag. Materialet er hygiejnisk og let at rengøre på grund af den hårde, glatte overflade, hvor madrester ikke kan sætte sig fast. Rustfri stål er næsten umuligt at slide op, holder i årevis og kan afleveres på genbrugsstationen og genanvendes. Fri for BPA, ftalater og bly.

 

Sådan renser du din elkedel med ståluld

Kom et styk Kettle Protector ned i din elkedel og lad den ligge nede i elkedlen, mens du bruger den til at koge vand. Stålulden afgiver ikke smag og udgør ingen sundhedsmæssige risiko. Den lille ståluld løsner kalken, der automatisk opsamles i bunden af kedlen ved gentagende brug og kalken kan herefter let fjernes.

Yderligere information