Kettle Protector - elkedel beskytter

På lager - bestil inden klokken 14.00 på hverdage

Specialpris 29 DKK
Pris: 39 DKK
Produktbeskrivelse

Kettle Protector lavet ståluld - opsamler kalken og forlænger levetiden kraftigt på din elkedel


Kettle Protector er en lille rustfri stålbold på ca 2 x 2 cm, der er den bedste og mest naturlig vej til afkalkning af edkedel. Ståluld forhindrer opbygningen af kalk i alle slags kedler. Stålulden placeres simpelthen i elkedlen (eller andre slags vandkogere), hvor kalken vil samles på boldens fine ståltråde, mens vandet koger. Stålbolden masseres ofte under rindende vand, så den holdes ren for kalkrester.

Kettle Protector reducerer kogetiden på vandet og gør det nemt og enkelt at passe på din elkedel – helt uden brug af kemikalier. Kettle Protector er en den nemmeste og billigste måde at fjerne kalk i din elkedel

Mål: 2 x 2 cm
Materiale: Rustfri ståluld
Vedligehold: Renses under rindende vand eller afkalkes i kedlen

Rustfri stål, 18/8 og 201 fødevaregodkendt rustfri stål, er velegnet til opbevaring af de fleste fødevarer, da det hverken afgiver eller optager smag. Materialet er hygiejnisk og let at rengøre på grund af den hårde, glatte overflade, hvor madrester ikke kan sætte sig fast. Rustfri stål er næsten umuligt at slide op, holder i årevis og kan afleveres på genbrugsstationen og genanvendes. Fri for BPA, ftalater og bly. 

Sådan renser du din elkedel med ståluld

Kom et styk Kettle Protector ned i din elkedel og lad den ligge nede i elkedlen, mens du bruger den til at koge vand. Stålulden afgiver ikke smag og udgør ingen sundhedsmæssige risiko. Den lille ståluld løsner kalken, der automatisk opsamles i bunden af kedlen ved gentagende brug og kalken kan herefter let fjernes.

Hvad er en Kettle Protector lavet af?

Kettle Protector er lavet af fødevaregodkendt rustfrit ståluld og fjerner nemt og sikkert kalk fra din elkedel helt uden brug af kemikalier.

Hvor lang tid virker min Kettle Protector?

Hvis blot du renser den en gang i mellem, så holder din Kettle Protector med garanti længere tid end selve edkedlen. Det er emd andre ord en meget billig, sund og miljøvenlig måde at rense din kedel på.

Hvorfor er det vigtigt at afkalke en elkedel?

Kalk er i sig selv rimelig harmløst, men det er altså klamt at få i munden. Det er én af årsagerne til, at vi afkalker vores elkedel. Den anden årsag er, at vandet bare koger hurtigere, når kedlen ikke er helt kalket til og dermed sparer du på energien.