Korres Lipbutter Guava 6 gr

Korres Lipbutter Guava 6 gr

Specialpris 69,00 kr

Pris: 99,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Korres Lipbutter Guava 6 gr


Sheasmør har været traditionelt anvendt i Afrika af indfødte sæbe producenter til at beskytte hud og hår mod det barske klima. Den har også været en velkendt behandling til børn, med det formål at beskytte nyfødte fra de af og til ekstreme vejrforhold. Nylige fund hævder, at Shea smør beskytter huden mod klimaet og UV aggression; hjælper i forebyggelsen af rynkedannelse; lindrer irriteret og sprukken hud og fugter epidermis.


Guava frugt, er rig på ascorbinsyre (C-vitamin), B-Compex vitaminer, triterpenia og æteriske olier, er i dag et centralt element i saft eller salater ved sunde kostvaner. I kosmetologi, er Guava ekstrakt takket være sin høje koncentration i aktive stoffer, brugt i tonic, som healing og med nærende egenskaber. Guava er hører hjemme i Central- og Sydamerika, men dyrkes også i tropiske klimaer som Seychellerne, Madagaskar og Asien. Guava træet vokser også på bjergskråninger på Tahiti, hvor det er kendt for at gøre skoven uigennemtrængelig. Guava blev introduceret i Europa i slutningen af det 16. århundrede. Dens astringerende egenskaber blev derefter rost. Infusion af blade har i lang tid haft ry for at bekæmpe asiatiske sygdomme. I Brasilien og på Cuba, bruges frugten til at lave gelé og lækre blandinger af en attraktiv rav farve, der kan anbefales til folk, der lider af dyspepsi.


Dermatologisk testet.


Ingredients - Korres Lipbutter Guava 6 gr
Polybutene, Trimethylolpropane Triisostearate, Hydrogenated Polydecene, Hydroxystearic Acid, Polyethylene, Stearalkonium Hectorite, Propylene Carbonate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Sucrose Tetrastearate Triacetate, Tocopherol, Dicalcium Phosphate, Aroma (Flavor), Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Oryza Sativa Cera (Oryza Sativa (Rice) Bran Wax), Psidium Guajava Fruit Extract, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Extract, Limonene, Citral, CI 77891 (Titanium Dioxide).