Korres Lipbutter Pomegranate 6 gr

Korres Lipbutter Pomegranate 6 gr

Specialpris 69,00 kr

Pris: 99,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Korres Lipbutter Pomegranate 6 gr


Sheasmør har været traditionelt anvendt i Afrika af indfødte sæbe producenter til at beskytte hud og hår mod det barske klima. Den har også været en velkendt behandling til børn, med det formål at beskytte nyfødte fra de af og til ekstreme vejrforhold. Nylige fund hævder, at Shea smør beskytter huden mod klimaet og UV aggression; hjælper i forebyggelsen af rynkedannelse; lindrer irriteret og sprukken hud og fugter epidermis.


Granatæbleekstrakt er en rig kilde til tanniner, anthocyaniner, vitaminer (A, C, E) og mineraler og er meget brugt grundet sine antioxidant egenskaber. Et granatæble indeholder tre gange så mange antioxidanter som rødvin eller grøn te. Det høje niveau af antioxidanter der findes i granatæble er effektiv til bekæmpelse af frie radikaler, der forårsager tidlig ældning af hudceller. Granatæbleekstrakt har også væsentlige astringerende egenskaber, på grund af de indeholdte tanniner. Som et resultat heraf opstrammes porerne og huden epidermis styrkes, og er således ideel til fedtet og kombineret hud. Granatæble, er en løvfældende busk, der kan vokse til størrelsen af et lille træ, er blevet dyrket i Grækenland siden oldtiden. Punica gratanum har ifølge den botaniske betegnelse små, men blanke og smukke blade og store, slående røde blomster og frugt. I Grækenland, anvendes granatæble til at symbolisere lidenskab, overflod og frugtbarhed. På nytårsdag, knækker de græske husmødre et granatæble lige uden for døren, så frøene spredes og bringe held og lykke.


Dermatologisk testet.


Ingredients 
Polybutene, Trimethylolpropane Triisostearate, Hydrogenated Polydecene, Hydroxystearic Acid,Polyethylene, Stearalkonium Hectorite, Propylene Carbonate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Sucrose Tetrastearate Triacetate, Dicalcium Phosphate, Tocopherol,Aroma (Flavor), Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, PunicGranatum Extract, Oryza Sativa Cera (Oryza Sativa (Rice) Bran Wax), Butyrospermum Parki(Shea Butter) Extract, Benzyl Alcohol, CI 77891(Titanium Dioxide), CI 15850 (Red 7 Lake,Red 6), CI 77491 (Iron Oxides).