Korres Lipbutter Quince 6 gr

Korres Lipbutter Quince 6 gr

Specialpris 69,00 kr

Pris: 99,00 kr

ELLER

Lagerstatus: På lager

Korres Lipbutter Quince 6 gr


Sheasmør har været traditionelt anvendt i Afrika af indfødte sæbe producenter til at beskytte hud og hår mod det barske klima. Den har også været en velkendt behandling til børn, med det formål at beskytte nyfødte fra de af og til ekstreme vejrforhold. Nylige fund hævder, at Shea smør beskytter huden mod klimaet og UV aggression; hjælper i forebyggelsen af rynkedannelse; lindrer irriteret og sprukken hud og fugter epidermis.


Kvæde ekstrakt har vist sig at have fugtgivende egenskaber, anti-inflammatoriske og sårhelende effekt. Det er derfor ideel til stresset og beskadiget hud. Kvæde er en frugt, der anvendes i Grækenland til fremstilling af en populær sød dessert. Det er også kandiserede frugter af højeste kvalitet, der normalt er bevaret i sirup. Dens duft er frugtig og krydret, mens dens smag er en unik kombination af bitter og sød.


Dermatologisk testet.


Ingredients 
Polybutene, Trimethylolpropane Triisostearate, Hydrogenated Polydecene, Hydroxystearic Acid, Polyethylene, Stearalkonium Hectorite, Propylene Carbonate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Sucrose Tetrastearate Triacetate, Dicalcium Phosphate, Tocopherol,Aroma (Flavor), Helianthus Annuus (Sunflower)Seed Oil,Ascorbyl Palmitate,ChaenomelesJaponica Seed Extract, Oryza Sativa Cera (Oryza Sativa (Rice) Bran Wax), Butyrospermum Parki(Shea Butter) Extract, Tocopheryl Acetate, Linalool, Limonene, CI 77891 (TitaniumDioxide), CI 15850 (Red 7 Lake), CI 77491 (Iron Oxides).