Korres Lipbutter Wild Rose 6 gr

Korres Lipbutter Wild Rose 6 gr

Specialpris 69,00 kr

Pris: 99,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Korres Lipbutter Wild Rose 6 gr


Sheasmør har været traditionelt anvendt i Afrika af indfødte sæbe producenter til at beskytte hud og hår mod det barske klima. Den har også været en velkendt behandling til børn, med det formål at beskytte nyfødte fra de af og til ekstreme vejrforhold. Nylige fund hævder, at Shea smør beskytter huden mod klimaet og UV aggression; hjælper i forebyggelsen af rynkedannelse; lindrer irriteret og sprukken hud og fugter epidermis.


Den vilde roses olie, er rig på linolsyre og linolensyre, og har healende, fugtgivende og blødgørende egenskaber. Samtidig danner den en beskyttende film på huden, som hjælper celle regenerering og forbedrer teksturen af epidermis. Desuden, er den vilde roses frugt kendt for sit høje C-vitamin indhold, reparerer aktivt fine linjer og misfarvninger af huden. Der findes mere end hundrede arter af vilde roser, alle fra den nordlige halvkugle og for det meste fra tempererede områder. Rosa canina, den allerførste af alle roserne, er gentagne gange blevet brugt som et symbol på liv, sjæl, hjerte og kærlighed. Ordet rosa kommer fra det græske ord Rodon, som betyder rød.


Dermatologisk testet.


Ingredients  
Polybutene, Trimethylolpropane Triisostearate, Hydrogenated Polydecene, Hydroxystearic Acid, Polyethylene, Stearalkonium Hectorite, Propylene Carbonate, Dicalcium Phosphate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Sucrose Tetrastearate Triacetate, Tocopherol, Aroma (Flavor), Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Rosa Canina Flower Extract, Oryza Sativa Cera (Oryza Sativa (Rice) Bran Wax), Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Extract, Geraniol, CI 15850 (Red 7 Lake), CI 15985(Yellow 6 Lake), CI 42090 (Blue 1 Lake).