Korres Olympus Tea 3 in 1 Cleansing Emulsion 200 ml

Korres Olympus Tea 3 in 1 Cleansing Emulsion 200 ml

Specialpris 159,00 kr

Pris: 199,00 kr

ELLER

Lagerstatus: På lager

Korres Olympus Tea 3 in 1 Cleansing Emulsion 200 ml


3 in 1 emulsion der renser, toner og fjerner make-up fra ansigt og øjne. Beriget med ekstrakt af økologisk Sideritis scardica the fra fodens af Olympus bjergene og med naturlige rense ingredienser, detoxer den huden for den ydre miljømæssig forurening. Med naturlige olier som ikke irriterer huden og øjnene.


Olympus Tea er kendt for sine antioxiderende og anti-mikrobielle egenskaber og indgår i en effektiv plantebaseret blanding, der beskytter huden mod miljøbetinget forurening. Fås som to forskellige produkttyper – et leave-on renseprodukt og et skummende rense-produkt – begge produkter efterlader huden ren og blød og med en frisk følelse


Naturlige Indholdsstoffer
Olympus The / Uddrag af økologisk te fra foden af Olympus-bjergene med exceptionelle antioxidante- og antimikrobielle egenskaber. Citrus, Broccoli & Aloe Blanding / En antioxidant blanding af Citrus flavonoider, Broccoli og Aloe blade ekstrakt, som beskytter hudcellerne mod toksiner og miljøforurening, mens det aktiverer afgiftningsenzymer. Vegetabilsk Squalene / Ingrediens med blødgørende egenskaber, som forhindrer fugt tab. Det forbedrer fugtindholdet og efterlader huden blød og smidig. Prpvitamin B5 / Den har en kraftig vandbindende virkning, som virker som hudfugtende og forbedrer hudtekstur. Kamille og Mandelolie / Har nærende, blødgørende og tonende virkning.


Fri for Parabener / Mineralolie / Silikone / Propylene Glycol / Etanolamin / Phtalater


Dermatologisk testet.