Korres Olympus Tea Cleansing Foaming Cream 200 ml

Korres Olympus Tea Cleansing Foaming Cream 200 ml

Specialpris 179,00 kr

Pris: 199,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Korres Olympus Tea Cleansing Foaming Cream 200 ml


En fyldig og skummende creme for ansigt og øjne, der effektivt fjerner urenheder, make-up og mascara. Beriget med ekstrakt af økologisk Sideritis scardica the fra foden af Olympus bjergene, fjerner den ydre miljøskadende forurenende stoffer, og efterlader huden blød og smidig. Sæbefri.


Olympus Tea er kendt for sine antioxiderende og antimikrobielle egenskaber og indgår i en effektiv plantebaseret blanding, der beskytter huden mod miljøbetinget forurening. Fås som to forskellige produkttyper – et leave-on renseprodukt og et skummende rense-produkt – begge produkter efterlader huden ren og blød og med en frisk følelse


Naturlige Indholdsstoffer
Olympus The / Uddrag af økologisk te fra foden af Olympus-bjergene med exceptionelle antioxidante- og antimikrobielle egenskaber. Citrus, Broccoli & Aloe Blanding / En antioxidant blanding af Citrus flavonoider, Broccoli og Aloe blade ekstrakt, som beskytter hudceller mod toksiner og miljøforurening, mens det aktiverer afgiftningsenzymer. Vitamin C / Giver jævn hudtone og antioxidantvirkning. Calendula / Har en beroligende antiseptisk virkning. Provitamin B5 / Den har en kraftig vandbindende virkning, som virker som hudfugtighedscreme og forbedrer hudteksturen .


Dermatologisk testet.