Livets smykker - Pernille Aalund

Livets smykker - Pernille Aalund

husk at rette det hele til.... alle aktive skal sættes til ja

De enkelte smykker er prydet med symboler og/eller tekst knyttet til den livsrejse, de fleste mennesker begiver sig ud på.

Smykkerne er skabt med det formål, at det enkelte mennesker kan sætte sin egen livsrejse i fokus.

Væbne sig med troen på, at denne rejse vil lykkes og derved langsomt gøre tanken og drømmen til virkelighed.

SYMBOLERNE:
Æslet: Det lille bevingede æsel er Pernilles 'logo'. Et moderne fabeldyr. Det repræsenterer stædighed, styrke, vilje, muligheder, frihed og fantasi. De 3 små 'snit': Symboliserer lykketallet 3! Det er treenigheden (faderen, sønnen og Helligånden), 'alle gode gange tre' og ikke mindst... din fortid, nutid og fremtid. Alt hvad du bærer med dig og altid med den rette balance. Stenene: De fleste af smykkerne indeholder en sten med betydning: Gul Agat (mod og glæde), Rød Jaspis (kroppens balance), Blå Sodalit (igangsættelse og overblik), Grøn Jade (tålmodighed og koncentration), Rosa Kvarts (kærlighed og harmoni), Blonde Agat (selværd og trykhed), Cherry Kvarts ( handling og fokus).

HVILKET SMYKKE SKAL MAN VÆLGE ?
Du skal først og fremmest vælge det smykke, der taler mest til dig. TRO: Denne smykkeserie er til dig, der har brug for at styrke din TRO. Du bærer en længsel under dit hjerte. Et ønske om forandring, men du har svært ved at tro på, at du kan løfte dette ønske igennem. Smykket TRO kan være med til at skærpe dét fokus. Alt starter med en tro. Troen på forandring, troen på helbredelse, troen på kærligheden, troen på at dette kan virkeliggøres, troen på eget værd og egen værdi. LYKKE: Denne smykkeserie er til dig, der ønsker en større grad af LYKKE i dit liv. Smykket LYKKE skal minde dig om hvor megen lykke, der findes lige indenfor din rækkevidde. Om hvordan du hver dag kan fokusere på alt det du har, minde dig selv om alt det gode der vil komme og hvordan du selv kan bidrage med lykke til dine omgivelser. LYKKE vil hjælpe dig til at være den positive sjæl du længes efter at blive. Smykket fylder, stråler og er ladet med positive bekræftelser. LIVSVALG: Denne smykkeserie er til dig der står midt i et essentielt LIVSVALG. Du vil gerne lægge dit liv helt om, Måske skal der bare være fokus på nogle helt andre og mere nære ting? Du ved det bliver hårdt, men du ved også at det er nødvendigt. På LIVSVALG smykkerne står der skrevet: ’Det liv du lever – er det liv du får’. Den lille tekst skal minde dig om, at intet vil ændre sig, medmindre du selv er indstillet på en forandring. Og det er du nu! VÆKST: DET JEG VANDER..... GROR.... Vækst repræsenterer overflod på alle plan. I rammen finder du små, åbne muslingeskaller. I hver af de små skaller ligger der en perle. Der er blomster, blade og ornamenter. Kæden´Vækst`er inspireret af en ganske særlig bøn, Jabes Bøn: https://pernilleaalund.com/vaekst/ Det hele ER meget meget enkelt: Det vi er fokuseret på og beder om.... det kommer til os. Måske ikke altid i den form vi forventer, men det kommer. GRO: Rammen består af små cirkler, bobler, med teksten: Det jeg vander gror! Som ringe i vandet breder de sig med troen på det bedre. Din tro, dine tanker og dine handlinger vil bære dig frem. TAKNEMMELIGHED: På armbåndet finder du min taknemmeligheds bøn. Armbåndet minder os dagligt om alt det, vi har at være taknemmelige over. Hvis vi væbner os med taknemmelighed, er det svært at være ulykkelig.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.