Ærlig

Ærlig

Ærlig parfyme

Dansk økologisk parhume serie for den bevidste forbruger. Parfume-serien fra Ærlig består af P1, P2 og P3

DE 26 ALLERGENER

ærlig`s produkter er renset for de 26 mest almindelige stoffer som EU’s kosmetikdirektiv mener kan fremkalde allergi,mht. Æteriske olier, så bliver stort set alle ramt af dette direktiv, det er rigtig mange af blomsterolierne, alle citrusolierne og orientalske olier. Der findes kun meget få uden de 26 ingredienser.

DERMATOLOGISK TEST

ærlig parfumerne er dermatologisk testet, hvilket indebærer, at parfumerne har gennemgået en særlig procedure.
Som skal sikre at de ikke virker generende på huden.

Testen er fortaget af et uafhængigt analyseinstitut og er forbrugerens garanti for at de godkendte produkter er klassificerede som hudvenlige.

Den dejlige serie fra ærlig består af tre parfumer til kvinder. Vi fører Ærlig Parfume i 100 ml. og har ofte tilbud på parfumerne

Husk ved alle køb i shoppen GreenHarmony.dk medfølger der små hemmelige gaver, i form af parfume prøver eller andre lækre sager. 

4 vare(r)
4 vare(r)

Hvorfor vælge ærlig parfume?

Ud over de skønne og indbydene dufte, er Ærlig produceret med et ønske om at skabe et ærligt produkt uden unødige allergener og med stor hensyntagen til miljøet.

Parfumerne fra ærlig er alle allergivenlige. Allergivenlige dufte er forskellige fra almindelige dufte. Allergivenlige dufte er fri for langt de fleste æteriske olier, hvilket gør dem generelt mere specielle. Derfor kan man også komme ud for at allergivenlige dufte ikke varer så længe som almindelige dufte, fordi man skal springe brugen af ingredienser over, som hjælper med at lave de basisnoter, der varer længe. Det er derfor også en lang proces at udvikle dufte til ærlig, da vi netop ønsker at parfumerne skal vare så længe som muligt og dufte fantastiske.
Hver en parfume er nøje udviklet og gennemarbejdet for at sikre, at du får en skøn parfume i absolut bedste kvalitet.

Ærlig parfumeprøver til kun 49 kroner

Vi anbefaler altid, at du lærer parfumen at kende inden, du beslutter dig for at købe den store fine dyre parfume. Derfor har vi et stort udvalg af parfumeprøver til meget billige priser. Udover parfumeprøve-pakken fra Ærlig med P1, P2 og P3, har vi også 2 ml. prøvepakker fra Escentric Molecules og Miller Harris.