Benecos Make-up

Benecos Make-up

Benecos Natur Make-up er en lækker naturlig og økologisk makeup serie uden kemi fremstillet i Tyskland. Serien består af alt hvad du har behov for til en flot og trendy makeup, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten og farverne er helt i top. Serien er høj kvalitet til en fornuftig pris hvor alle kan være med, har du behov for yderligere information om de enkelte produkter, kan du trykke dig ind på produktet og læse mere. Benecos produkter er aldrig testet på dyr, og de fleste af produkterne er også veganske, læs mere under hvert enkelt produkt. Køb Benecos hos online forhandler Green Harmony.

Husk ved alle køb i shoppen GreenHarmony.dk medfølger der små hemmelige gaver, i form af parfume prøver eller andre lækre sager :-)

Sorter faldende

Tabel Liste

1-36 of 46

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-36 of 46

Side:
  1. 1
  2. 2
Benecos naturlige kosmetiske produkter er et ungt og dynamisk firma grundlagt i 2008 af Stephan og Silke Becker i Aschaffenburg i Tyskland. Med tanken om, at det skal være muligt at tilbyde billig, men moderne naturlig kosmetik til alle, har de siden udviklet dekorative naturlige kosmetiske produkter, der beriger markedet for naturlige kosmetik til attraktive priser i friske trendfarver. Starten i Tyskland var i 2010. Benecos blev hurtigt introduceret til en række europæiske lande, og siden 2012 har også erobret resten af verden - senest Danmark. Benecos tester ALDRIG på dyr og har mange veganer venlige produkter.