BioBaula

BioBaula

BIOBAULA er specialister i Zero Waste rengøringsartikler

Nu kan du endelig gøre rent med 100% grønne og bæredygtige rengøingsartikler fra tyske BIOBAULA. I modsætning til konventionelle rengøringsmidler, så er BIOBAULA rengøring kendetegnet ved at være bionedbrydelige og helt uden brug af plast. Det er simpelthen et ægte Zero Waste produkt, der efterlader dit hjem skinnende rent samtidig med, at du har en ren samvittighed.

Rengøringsmidlerne er udelukkende baseret på naturlige ingredienser og er selvfølgelig økologiske. Al emballage er lavet af genbrugsmateriale, der kan nedbrydes i naturen. Rengøringsprodukterne er i koncentreret tabs-form, hvilket betyder, at du sparer miljøet for en masse CO2 på transportregnskabet, da BIOBAULA er meget lettere at fragte rundt end alle andre normale rengøringsmidler, der vejer langt, da konventionelle rengøringsartikler er forblandede og derfor typisk indeholder 90% vand.

 

 

8 vare(r)
Nyhed
Spar 10%
BioBaula starter-sæt 3 pack Lowest price at PriceRunner
Specialpris 80 DKK
Pris: 89 DKK
Nyhed
Spar 10%
BioBaula Universal rengøring 3 pack Lowest price at PriceRunner
Specialpris 80 DKK
Pris: 89 DKK
Nyhed
Spar 10%
Biobaula tøjvask tabs Lowest price at PriceRunner
Specialpris 67 DKK
Pris: 74 DKK
Spar 10%
Sæbeholder fra Savont Lowest price at PriceRunner
Specialpris 59 DKK
Pris: 66 DKK
Spar 10%
Klassisk sæbeholder fra Savont-1 Lowest price at PriceRunner
Specialpris 57 DKK
Pris: 63 DKK
Nyhed
Spar 10%
BIOBAULA Opvasketabs Lowest price at PriceRunner
Specialpris 49 DKK
Pris: 54 DKK
Nyhed
Spar 10%
Genanvendelig 500 ml sprayflaske Lowest price at PriceRunner
Specialpris 25 DKK
Pris: 28 DKK
Nyhed
Spar 10%
Genanvendelig 1000 ml beholder1 Lowest price at PriceRunner
Specialpris 18 DKK
Pris: 20 DKK
8 vare(r)

BIOBAULA ER ØKOLOGISKE, PLASTIKFRIE RENGØRINGSMIDLER I TABS-FORM

Tyskland er bare gode til at lave grønne alternativer til hverdagen. BIOBAULA er en ny grøn mastodont indenfor moderne rngøring. Her får du et effektivt rengøringsmiddel uden at gå på kompromis med miljøet, og verdenshavene. Samtlige produkter er bionedbrydelige fra indhold til emballage, så du afsætter et absolut minimalt klimaaftryk, når du svinger guldmoppen, vasker dit tøj eller starter opvaskemaskinen.

Navnet BIOBAULA stammer fra det spanske ord BAULA, der betyder havskildpadde. Firmaet er nemlig dedikeret til at arbejde for et rent havmiljø og er således ECOCERT certificeret, hvilket betyder, at produkterne er både vegansk og yderst klimavenlige. BIOBAULA har også modtaget den fineste pris på den økologiske BioFach messe i Tyskland for årets bedste nye produkt i 2020 og derudover har firmaet opnået  både at blive FSC og Flustfix certificeret, hvilket det kun er ganske få producenter af rengøringsmidler, der har opnået.

BioBaula efterlader ingen skadelige rester og er derfor særdeles velegnede i hjem med børn og kæledyr.

Sådan sparer BIOBAULA på CO2 regnskabet

Ved at producere rengøringsmidler i tab-form sparer du på dit eget forbrug og dermed sparer du også naturen for en masse CO". BIOBAULA vejer nemlig langt mindre end konventionelle rengøringsmidler, der ofte er forblandende og indeholder op til 90% vand - og en masse dum kemi. Derudover er der selvfølgelig ingen plastik i BIOBAULA, og dermed er der ikke noget, der ender ude i verdenshavene.

Faktisk svarer 1 lastbil fyldt med BioBaula tabs til 60 lastbiler fyldt med konventionelle rengøringsmidler i plastikflasker!
Op mod 75% af alle plastikflasker bliver aldrig genanvendt og mange af dem ender i havet, hvor de kan flyde rundt og gøre skade i op til 500 år.