CLEAN Parfume

CLEAN Parfume

Alle CLEAN dufte er 100% Parabenfri, ingen sulfater, ingen kunstige farvestoffer, ingen mineralske olier, ingen animalske ingredienser. CLEAN er aldrig testet på dyr. Duftene kan findes både til kvinder og mænd, i hhv. Eau de Toilette og Eau de Parfum. Duftene findes i Skin, Warm Cotton, Shower Fresh, Rain, Cashmere, Air, Fresh Laundry.

Husk ved alle køb i shoppen GreenHarmony.dk medfølger der små hemmelige gaver, i form af parfume prøver eller andre lækre sager :-)

Sorter faldende

Tabel Liste

7 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

7 vare(r)

I serien af Clean Parfumer kan alle finde en duft der passer til sit eget temperament.Skin er en varm sensuel duft med duft af nøgen hud. Warm Cotton er duften af rene håndklæder og en bestseller. Shower Fresh er den friske citrus duft, som når du lige er trådt ud af bådet Rain er den rene friske duft af åkander og sommerregn Cashmere er en varm efterårs og vinterduft, blød og lækker som en varm sweater Air er en den helt rene duft, til dig der ikke ønsker at dufte for meget, eller til at blande med de øvrige dufte Fresh Laundry er som nyvasket tøj til tørre Blossom er en frisk forårssymfoni af friskplukkede blomster og superfeminin. CLEAN Autumn er den nye 2018 Efterårsduft der leder tankerne hen på knitrende kaminild og med en skøn lun duft. Fresh Linens er den nye 2018 forårsduft der leder tankerne hen på frisk sengetøj, med et stænk af citrus Så findes der de skønne Rollerball Collections i 3x5 ml, 5x5 ml. De kommer som regel forår og efterår med den nye duft der bliver lanceret.CLEAN er en parabenfri duftserie inspireret af duften af renhed og sæbe, som når du er trådt ud af badet - frisk, ren og indbydende! Lanceret i 2003, ud fra et ønske om en parfume, der var frisk og ren, inspireret af et simpelt stykke sæbe.I dag har CLEAN nichestatus på markedet. Deres produkter er baseret på rene og friske ingredienser fremstillet af høj kvalitet. Deres duft indfanger mindet om alle de enkle glæder i livet, og har derfor helt unikke dufte og navne. CLEAN er ikke bare en duft – det er en livsstil!