CLEAN Parfume

CLEAN Parfume

CLEAN blev grundlagt i 2003 og var det første parfumebrand med en filosofi om bæredygtig skønhed.
CLEANs parfumer er inspirerede af de enkle glæder i livet og hverdagens velkendte dufte – et varmt håndklæde,
der lige er taget ud af tørretumbleren, nyvasket sengetøj, forårets første blomster eller duften af et forfriskende regnskyl.

Parfumer fra CLEAN kendetegnes ved enkelthed. De indeholder kun det allervigtigste, og de lette dufte er perfekte at kombinere. For dette parfume-mærke har det altid været vigtigt at passe på vores jordklode og menneskerne, der bor på den. Derfor har CLEAN en miljøvenlig produktion til at fremstille dufte med ansvarligt indkøbte, bæredygtige og veganske ingredienser og naturligvis også med øko-bevidst emballage.

CLEAN er mere end blot parfume – det er en livsstil med et løfte om enkelthed i en kompliceret verden.

21 vare(r)
Spar 17%
CLEANParfumeMENCLASSICS60ML-20 Lowest price at PriceRunner
Specialpris 499 DKK
Pris: 599 DKK
Spar 45%
5 Parfumeprøver fra CLEAN Lowest price at PriceRunner
Specialpris 80 DKK
Pris: 145 DKK
Spar 8%
CleanparfumefreshlaundryEDP60ML-20 Lowest price at PriceRunner
Specialpris 549 DKK
Pris: 600 DKK
Spar 8%
CLEAN Parfume Classic The Original, 60 ml Lowest price at PriceRunner
Specialpris 549 DKK
Pris: 599 DKK
Spar 8%
CLEAN Parfume Warm Cotton EDP 60 ml Lowest price at PriceRunner
Specialpris 550 DKK
Pris: 600 DKK
Spar 8%
CLEAN Parfume Cool Cotton EDP 60 ml Lowest price at PriceRunner
Specialpris 550 DKK
Pris: 600 DKK
Spar 7%
CLEAN Parfume Rain EDP 60 ml Lowest price at PriceRunner
Specialpris 555 DKK
Pris: 595 DKK
Spar 31%
Clean Warm Cotton 1,5 ml sample Lowest price at PriceRunner
Specialpris 20 DKK
Pris: 29 DKK
Spar 31%
Clean Skin 1,5 ml sample Lowest price at PriceRunner
Specialpris 20 DKK
Pris: 29 DKK
Spar 31%
Clean Rain 1,5 ml sample Lowest price at PriceRunner
Specialpris 20 DKK
Pris: 29 DKK
Spar 31%
Clean Flower Fresh 1,5 ml sample Lowest price at PriceRunner
Specialpris 20 DKK
Pris: 29 DKK
Spar 31%
Clean Pure Soap 1,5 ml sample Lowest price at PriceRunner
Specialpris 20 DKK
Pris: 29 DKK
21 vare(r)

Forkæl dig selv med den smukke rene duft fra CLEAN. Alle dufte er 100% fri for parabener, ingen sulfater, ingen kunstige farvestoffer, ingen mineralske olier, ingen animalske ingredienser. Parfumerne er aldrig testet på dyr, så du både dufter dejligt - og har en ren samvittighed. Clean duften kan findes både til kvinder og mænd, både. Eau de Toilette og Eau de Parfum. Clean duftene findes i Skin, Warm Cotton, Shower Fresh, Rain, Cashmere, Air, Fresh Laundry.

I serien af skønne dufte fra Clean Parfumer kan alle finde en duft der passer til sit eget temperament. Clean parfume blev lanceret tilbage i 2003 og kom på markedet, fordi skaberne bag mente, at der var behov for en ny frisk og naturlig duftserie. De havde ret, og Clean parfumerne går deres sejrsgang overalt i verden – også her hos Green Harmony.

Det der kendetegner Clean parfumerne er, at det er dufte, du kan relatere dig til. I modsætning til mange andre parfumebrands, så er du aldrig i tvivl om, hvilken duftnuance du får med Clean. Her er ingen syntetiske eller overkomplicerede essenser, men bare gode, naturlige og fantastiske dufte. Det er hemmeligheden bag Clean parfumernes succes. Designeren bag mærket, amerikanske Randi Shinder, havde en drøm om at skabe en ny duftserie, der var både ren og helt enkel. Hun ville gøre op med modeverdenens ekstravagante og verdensfjerne idealer og skabe noget, der var lækkert, men samtidig helt nede på jorden. Hun har selv udtalt, at hun bogstavelig talt fik ideen til parfumeserien en dag hun trådte ud af sit brusebad og opfangede den dejlige duft af rent vasketøj direkte fra tørresnoren krydret med den frisk luft fra moder natur.

Det naturlige spiller en vigtig rolle. Der er nemlig udelukkende anvendt genanvendelig, FSC emballage, som er din garanti for, at det er produceret efter de bedste og mest miljøvenlige forskrifter. Derudover er samtlige produkter fremstillet helt uden brug af overflødige kemikalier. Du finder med andre ord ingen parabener, sulfater, propylenglycol, mineralske olier, kunstige farvestoffer eller animalske ingredienser i parfumerne. Og der er selvfølgelig heller ikke brugt dyreforsøg i frembringelse af dine parfumer. Clean parfumerne er alle baseret på fantastiske og enkle dufte, der holder fra morgen til aften. Det er dufte, der på én gang er genkendelige og samtidig får minder om en svunden tid frem i erindringen. Clean er ren fornuft – og dejlig duft!

Clean parfume er et moderne og eksklusivt mærke til en fornuftig pris. Du finder alle de klassiske og nyeste duftserier hos Green Harmony. Clean Air produktserien er til kvinder, der ønsker at udstråle friskhed og naturlighed. Duften er en kombination af bjergluft og blomster, og den har en naturlig friskhed samtidig med, at den er kraftig nok til at holde dig velduftende hele dagen. Clean serien kan blandes, så du kan skabe din helt egen unikke duftkombination.

Find den rigtige Clean parfume

Der findes mere end 30 forskellige Clean Classic og Clean Reserve parfumer, så det kan være sin sag at find den helt rigtige parfume til dig. Derfor har Clean Beauty, selskabet bag Clean parfumerne, udviiklet et fragrance-test, der hjælper dig med at finde lige netop, den parfumer, der passer bedst tiul dig og dit temperament. 

Clean Classic parfume er en anden produktserie, der udover parfumerne CLEAN Warm Cotton og Clean Air også indeholder duftlys til hjemmet samt Clean Parfume Shower Fresh og Clean Classic parfume. De er alle ganske populære. Tjek også ud hvilke produkter vi har fra Clean parfume til mænd herunder de forskellige Deo Sticks – Clean Classic Parfume Black Leather Stick og Men Classic Stick – alt sammen her hos hos Green Harmony.

CLEAN Skin er en varm sensuel duft med duft af nøgen hud.

CLEAN Warm Cotton er duften af rene håndklæder og en bestseller.

CLEAN Shower Fresh er den friske citrus duft, som når du lige er trådt ud af bådet.

CLEAN Rain er den rene friske duft af åkander og sommerregn.

CLEAN Cashmere er en varm efterårs og vinterduft, blød og lækker som en varm sweater.

CLEAN Air er en den helt rene duft, til dig der ikke ønsker at dufte for meget, eller til at blande med de øvrige dufte.

CLEAN Fresh Laundry er som nyvasket tøj til tørre.

CLEAN Blossom er en frisk forårssymfoni af friskplukkede blomster og superfeminin.

CLEAN Autumn er en efterårsduft der leder tankerne hen på knitrende kaminild og med en skøn lun duft.

CLEAN Fresh Linens er en forårsduft, der leder tankerne hen på frisk sengetøj, med et stænk af citrus.

 

Så findes der de skønne Rollerball Collections i 3x5 ml, 5x5 ml. De kommer som regel forår og efterår med den nye duft der bliver lanceret.

 

CLEAN er en parabenfri duftserie inspireret af duften af renhed og sæbe, som når du er trådt ud af badet - frisk, ren og indbydende! Lanceret i 2003, ud fra et ønske om en parfume, der var frisk og ren, inspireret af et simpelt stykke sæbe. I dag har CLEAN nichestatus på markedet. Deres produkter er baseret på rene og friske ingredienser fremstillet af høj kvalitet. Deres duft indfanger mindet om alle de enkle glæder i livet, og har derfor helt unikke dufte og navne.

 

CLEAN er ikke bare en duft – det er en livsstil!