Økologisk solcreme fra Coola | Spar 32 % på din solcreme NU

Coola Økologisk Sol serie. Coola er en spændende ny solplejeserie fra USA, hvor den er særdeles populær blandt de kendisser der går op i økologi og naturlig pleje. Heidi Klum og Selena Gomez og mange andre er fans af denne serie. Solcreme fra Coola fås hos Green Harmony.

SOMMERUDSALG - spar op til 32% på udvalgte produkter

29 vare(r)
Spar 25%
COOLA Dagcreme Mineral SPF 30 Makeup Primer 30 ml - COOLA Mineral Lowest price at PriceRunner
Specialpris 305 DKK
Pris: 409 DKK
Spar 23%
Full Spectrum 360° Mineral Sun Silk Crème SPF30 Lowest price at PriceRunner
Spar 19%
COOLA Mineral Body SPF30 Tropical Coconut Lowest price at PriceRunner
Specialpris 249 DKK
Pris: 309 DKK
Spar 19%
COOLA Mineral Body SPF50 Unscented Lowest price at PriceRunner
Specialpris 249 DKK
Pris: 309 DKK
Spar 10%
COOLA Body Sport Solcreme SPF50 Mango 148 ml - COOLA Classic Lowest price at PriceRunner
Specialpris 269 DKK
Pris: 299 DKK
Spar 8%
COOLA Sun Spray SPF30 Pina Colada 177 ml - COOLA Sport Lowest price at PriceRunner
Specialpris 239 DKK
Pris: 259 DKK
Nyhed
Spar 8%
COOLA Sun Spray SPF30 Tropical Coconut 177 ml - COOLA Sport Lowest price at PriceRunner
Spar 7%
COOLA Full Spectrum 360° Refreshing Water Mist SPF 15 Lowest price at PriceRunner
Spar 8%
COOLA Sun Spray SPF50 Guava Mango 177 ml. Lowest price at PriceRunner
Specialpris 239 DKK
Pris: 259 DKK
Spar 3%
Coola Mineral Face SPF30 Matte Cucumber 50 ml Lowest price at PriceRunner
29 vare(r)

Coola beskytter mod solens farlige stråler

COOLA er et solpleje brand der er startet i Californien med en filosofi om at vi alle bør have den samme indstilling til den solpleje vi kommer på og i og i kroppen, og at vi tager stilling til de ting vi spiser. Mange menneske går højt op i at spise sundt og økologisk, men ikke helt så mange tænker over, hvad de ellers udsætter kroppen for når de smører sig ind i hudpleje.

COOLA støtter forskning og udvikling af økologiske og bæredygtige produkter. Coola Suncare værner nemlig om naturen, og det er derfor, hele produktserien er blottet for ingredienser, der kan skade koralrevene. Fordi de producerer mindre mængder er de også i stand til at tilpasse og forbedre produkternes sammensætning. Desuden arbejdes der meget bevidst og målrettet på at producere alt så skånsomt som muligt, f.eks. ved hjælp af solenergi og med brug af bæredygtige og nedbrydelige ingredienser og embalage.

Farm to Face filosofi

Denne amerikanske solcreme producent har en smuk ideologi, der kan opsummeres med ordene “Farm to Face”. Det går slet og ret ud på, at altid at bruge helt friske og lokalt producerede økologiske ingredienser, hvis det  overhovedet er muligt. Hermed får du etnrent bæredygtig solcreme samtidigt med, at de lokale landmænd og arbejdere er sikret ordentlige vilkår og priser.

COOLA’s produkter er desuden “cruelty free” - dvs. udviklet helt uden dyreforsøg, I de fleste af produkterne er mere end 70% af indholdet i produkterne garanteret økologisk. Resten er f.eks. vand og mineraler, som ikke kan findes i økologisk form. Ingen af COOLA’s produkter indeholder nano-partikler, som der er talt meget om i de seneste år. De sætter hellere deres lid til, at bruge de ingredienser naturen selv kan tilbyde. COOLA Suncare udvikler og producerer deres produkter efter de strengeste krav i branchen. Desuden følges krav og anbefalinger fra CDC, FDA, American Cancer Society og Skin Cancer Foundation.

Ny dufte i Coola solspray hver sæson

Coola tilbyder både solcreme og solsprays uden duft, men mange foretrækker at bruge solcreme med en lækker duft. Hver sommer lancerer Coola nye dufte, og sommeren 2021 er det duftene Pina Colada, Tropical Coconut og Guava Mango. Det betyder samtidigt et farvel til den populære Citrus Mimosa, der var et stor hit i sommeren 2020. Fans af Citrus Mimosa duft kan med fordel prøve Guava Mango. De to dufte minder nemlig lidt om hinanden i friskhed.

Bedste UVA og UVB beskyttelse

Når UV indekset er over 3, så anbefaler Kræftens Bekæmpelse, at du beskytter dig mod solens skadelige UV stråler, da disse stråler kan forårsage hudkræft. Graden af UV stråling afhænger af vind og vejr og andre faktorer såsom ozonlagets tykkelse, solens stilling på himlen, partikler i luften. Sydpå er du mere eksponeret for UV stråling og skal derfor altid beskytte din hud, når du går ud i solen. Herhjemme kommer UV indekset sjældent over 7, men det er også for højt til, at du bør nyde solen uden en god solbeskyttelse.

Kræftens Bekæmpelse har udviklet en gratis App, der kan vise dagens UV stråling lokalt. Den kan du hente lige her

UVA strålerne udgør 95% af de ultraviolette stråler, der rejser gennem himmelrummet og når frem til jorden. Disse stråler kan trænge dybt ned i din og producere frie radikaler, der kan påvirke dine hudceller og forårsage hudkræft. Det er i øvrigt ikke disse stråler, der gør dig brun. Det er stedet de såkaldte UVB stråler, der udgør de sidste 5% af de ultraviolette stråler, der kommer fra solen. UVB-strålerne giver dig din kulør eller en forbrænding, hvis du ikke passer på. Ligesom UVA strålerne, så kan UVB strålerne også være kræftfremkaldende.

Coola solcreme og solspray beskytter både imod UVB og UVA strålerne, så du kan nyde solen uden at frygte for dit helbred. Husk dog altid at smøre dig ind flere gange i løbet af dagen og gerne med en høj SPF værdi - minimum faktor 15, men gerne endnu højere.

Hvad betyder SPF værdien?

SPF er den engelske forkortelse for Sun Protection Factor og er altså en måleenhed for solbeskyttelse, som er rigtig vigtig at kende. SPF15 - eller på dansk ofte kaldet Faktor 15 betyder, at du kan være 15 gange så længe ud i solen uden at blive rød, som hvis du ikke havde solcreme på. Men er SPF30 så dobbelt så effektiv beskyttelse, som SPF15, tænker du måske? Svaret er faktisk nej, og det kommer bag på de fleste. SPF30 giver ganske rigtig bedre beskyttelse, men hvor SPF15 stopper 93,3% af solens skadelige UV-stråler, så stopper SPF30 tilsvarende 96,3% af UV-strålerne og altså kun 3 procentpoint bedre beskyttelse, hvilket ikke er det samme som en fordobling af din solbeskyttelse.

Coola Suncare serien findes fra faktor 15 (SPF15) til Faktor 50 (SPF50) uanset om du vælger Coola Spray, eller Coola solcreme. De populære solcremer og sprays kommer i duftene Tropical Coconut , Guava Mango og Pina Colada, men du kan selvfølgelig vælge den duftfri variant kaldet Coola Classic Unscented 

Nedenstående video er en en præsentation af Coola Classic Sport Face White Tea SPF50