Escentric Molecules Parfume

Escentric Molecules Parfume

Escentric Molecules har revolutioneret vores opfattelse af dufte, ved ikke at bruge af den traditionelle duftformel af ”top, - hjerte - og bund noter". Derimod har de valgt at tage udgangspunkt i et enkelt unikt duftmolekyle kaldet Iso E Super. Det kunstigt fremstillede molekyle har en skøn duft, der appellerer både til mænd og kvinder, og duften reagerer med din hud og giver skiftende duftindtryk dagen igennem. Du kan sige, at parfumen tilpasser sig personen, der bærer den, og duften holder endda også længere end andre parfumer.Den anderledes og udtryksfulde duft aura i Escentric Molecules 01, 02, 03 og 04 er på en gang simple, men samtidigt yderst raffinerede. Escentric Molecules parfumers er baseret på et aromamolekyle, der ikke eksisterer i naturen.Det er altså ét enkelt molekylært stof i 4 af de i alt 8 dufte, der gør forskellen Enkeltheden gør at der er tale om en effekt frem for en egentlig duft, da duften udvikles i kontakten med din hud og kropsvarme. Hvis du leder efter noget ganske særligt og eksklusivt, så ESCENTRIC MOLECULES slet ikke til at komme udenom.
33 vare(r)
Spar 20%
Molecule 02 EDT 30 ml (metalæske) - Escentric Molecules Lowest price at PriceRunner
Spar 12%
Molecule 01 EDT 100 ml - Escentric Molecules Lowest price at PriceRunner
Specialpris 795 DKK
Pris: 900 DKK
Spar 20%
Molecule 01 EDT 30 ml (metalæske) - Escentric Molecules Lowest price at PriceRunner
Spar 6%
Escentric 03 EDT 100 ml - Escentric Molecules Lowest price at PriceRunner
Specialpris 895 DKK
Pris: 950 DKK
Spar 25%
Escentric Molecules 03 Lowest price at PriceRunner
Specialpris 15 DKK
Pris: 20 DKK
Spar 25%
Escentric Molecules 02 - 2ml Lowest price at PriceRunner
Specialpris 15 DKK
Pris: 20 DKK
Spar 25%
Escentric Molecules 02 - 2ml Lowest price at PriceRunner
Specialpris 15 DKK
Pris: 20 DKK
Nyhed
Spar 11%
Parfumeprøve escentric molecules 3x 2 ml Lowest price at PriceRunner
Specialpris 40 DKK
Pris: 45 DKK
33 vare(r)

Historien bag Escentric Molecules

Geza Schöen er næsen bag Escentric Molecules. Det var så at sige hans næse, der opfangede potentialet i det særlige aromamolekyle Iso E Super, der blev fremstillet i et laboratorium ved IFF tilbage i 1973. Det var et kunstigt fremstillet molekule, som ikke eksisterer i naturen, men som han en nærmest fløjlsblød og silkeagtig effekt.

Allerede fra første møde med molekylet i 1990 var Reza solgt, og han var overbevist om, at han også ville kunne sælge duften til både mænd og kvinder verden over. Duften appelerer nemlig både til mænd og kvinder - det maskuline og det feminine. Molekylet eksisterede faktisk allerede i flere eksisterende parfumer på markedet, men kun i ganske små doser. Geza fandt dog ud af, at man ved at øge indholdet af Iso E Super molekylet, så ændrede duften fuldstændig karakter, når den kommer i kontakt med vores varme hud.

Molekylet virker nærmest, som feromoner, altså de kemiske stoffer, individer af samme art udskiller og udsender, som signaler til hinanden og som efterfølgende afføder en adfærdsmæssig respons fra modtagerne. I forhold til Iso E Super molekylet, så minder dets signaler forbløffende meget om de feronomer, vi mennesker udsender på forførende.

Det var dog først i 2006, at Escentric Molecules parfumeserien ramte forbrugerne med den enestående duft Molecule 1 og sidenhen har vi også fået 02, 03 og 04 i serien - og rygterne siger, at 05 er på trapperne. Sideløbende hermed er også duftserien Escentric udkommet i 4 skønne varianter - Escentric 01, Escentric 02, Escentric 03 og Escentric 04.

Udover de unikke dufte er også flagonerne et kapitel for sig. De er designet af nogle af Englands førende brandingeksperter og de elegante parfumeflasker har binære mønstre og matematiske formler på siderne som en hyldest til det arbejde, der blev udført i laboratoriet, da forskerne fandt frem til Iso E Super molekylet.

Sådan holder Escentric Molecules hele dagen

Påfør parfumen på håndledet, bag øret eller andre pulsområder. Det er din kropsvarme, der aktiverer parfumen. 

Du må ikke gnide parfumevæsken ind i huden. Det ødelægger aromamolekylerne og mindsker parfumens effekt betragteligt

Husk at fugtig hud fremmer duften bedre end tør hud. Tør hud bør derfor altid tilføres en smule fugt, inden duften sprøjtes på - fx lige efter badet.

Tip: Køb en Escentric Molecules parfumeprøver og lær duften at kende inden du beslutter dig

Vi har et stort udvalg af parfumeprøver, og du kan således købe 2 ml á Escentric Molecules 01, 02 og 03 til kun 40 kroner.