MaskerAide

MaskerAide er et Canadisk-Koreansk beauty brand med fokus på en livsstilsbaseret hudpleje, der let kan anvendes i den daglige hudpleje. Præsenteret i 2012 og baseret i Canada, er MaskerAide designet og udviklet i Toronto, og følger de seneste trends med korean beauty produkter fra Sydkorea - ledende i skønhedsindustrien.
2 vare(r)
2 vare(r)

MaskerAide er et canadisk/koreansk beauty brand med fokus på livsstils baserede hudpleje produkter, der let kan bruges i din eksisterende hudpleje.

MaskerAide blev lanceret i 2012 og har fra hovekvarteret i Toronto, Canada fokus på sidste nye trends fra Sydkorea, der er absolut førende inden for beauty-industrien når det gælder udviklingen af sheet masker.

Den papirstynde ansigtsmaske fra MaskerAide indeholder en plejende serum, der hurtigt trænger ind i huden, når du tager masken på. Serummet er fyldt med vigtige vitaminer og næringsstoffer, som plejer din hud optimalt. Selve masken er lavet af tynde fiber-ark, der nøje former sig efter konturerne i dit ansigt, og der er huller til både øjne, næse og mund, så du sagtens kan have masken på i længere tid uden at gå i panik.

MaskerAide går højt op i miljø og bæredygtighed. Derfor er din maske 100% biologisk nedbrydelig og indpakning er lavet af rene geanvendelige materialer.