Meraki

Meraki

Meraki er et unikt univers af velvære- og livsstilsprodukter, der giver skønhed til dig og dit hjem. Hudplejeserien er inspireret af skandinavisk æstetik og udviklet med de bedste ingredienser fra naturens skatkammer. Rene økologiske produkter. Uden parabener, Uden farvestoffer, Uden SLS, Uden hormonforstyrrende stoffer, Kun brug af mild konservering, Naturlig parfume, æteriske olier, Basisolier af høj kvalitet, Vegansk hudpleje.

Husk ved alle køb i shoppen GreenHarmony.dk medfølger der små hemmelige gaver, i form af parfume prøver eller andre lækre sager :-)

Sorter faldende

Tabel Liste

7 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

7 vare(r)

Meraki er en serie af velvære- og livsstilsprodukter, der er designet og udviklet i Danmark. Serien er skabt i et kreativt univers, inspireret af skandinavisk æstetik og skabt med kærlighed til naturens skatkammer. De søger et rent resultat i alt, hvad de gør. Derfor gør de sig umage med at udvikle plejeprodukter, der bruger det bedste fra naturen, og som kæler for både krop og sjæl. Med Meraki får du produkter med milde, aktive og nærende ingredienser, der alle er nøje udvalgt for deres egenskaber, dokumenterede virkning og naturlige dufte. Meraki er baseret på rene og enkle principper, nemlig uden parabener, farvestoffer, SLS frie, ingen hormonforstyrrende stoffer, der bruges kun mild konservering, naturlig parfume og æteriske olier, og basisolier af høj kvalitet. De tror på rene produkter, og bestræber sig på at bruge naturlige parfumer, basisolier og vitaminer, der er økologiske.