MK Olie og Aronia

MK Olie og Aronia

MK's skønhedsolier og Arnia juicer består af essentielle koldpressede olier og antioxidanter, der booster og genopbygger hud, hår og negle, stabiliserer harmoner og cleanser kroppen og huden effektivt indefra. Samtlige produkter er udviklet af Maybritt Krewald og er økologiske. 

MK Olie og Aronia saft er skabt med de bedste ingredienser for en smuk hud indefra. MK olierne og Aronia saften er udviklet af Maybritt Krewald for mere end 20 år siden. Kvaliteten af hendes produkter er tårnhøj, kompromisløs, eksklusiv, målrettet og unik - fyldt med de bedste koldpressede essentielle olier og kombineret med et højt indhold af antioxidanter fra Aronia frugten. MK Oil og den koncentrerede Aroniasaft kan blandes i et daglig "olieshot", der drikkes dagligt lige før morgenmaden.

MK Olie og Aronia juice har en god virkning på uren hud, akne, pigmentpletter, stress, rynker, sart og tør hud, samt rosacea, strækmærker, fertilitet og harmonelle ubalancer.

Alle MK olie produkter er økologisk KRAV-certificeret og fremstillet nogen form for tilsætning. MK Olierne kan fås i 3 udgaver: til mænd (M), Kvinder (W) og gravide, ammende og børn (O) MK Aronia kan fås i Neutral (N) og Aronia med æblesaft (A)

13 vare(r)
13 vare(r)

MK Oil og den koncentrede Aronia saft er en populær blanding, der kan give dig en flottere hud. Et enkelt shot om dagen kan give imponerende resultater. Olien og Aronia saften er udviklet og produceret af danske Maybritt Krewald, der har en fortid som laborant. Det var hendes egen nysgerrghed, der ledte hende på sporet af de populære olier, der er blevet i mere end 20 år.

MK olien kan enten anvendes som et beauty tilskud når du tager det en gang om dagen, men var du klar over at hvis du anvender produkter 2 gange dagligt kan olien og juicen også have en slankende effekt?

Aronia saften er udvundet af Aronia bær, der er et mørkt bær, som er meget robust og hårfør. Bærret plukkes direkte fra busken og herefter presses bærene til saft. Bærrene har det højeste indhold af antioxidanter i nogen frugt og er derfor naturens eget lille skatkammer. Saften kan drikkes ufortundet hver dag. Effekten fra Aronia Melanocarpa - altså Aronia bær har været kendt siden det 18. århundrede. Bærrene høstes sidst i august og har en bitter syrlig smag. Økologisk Aronia saft fra Maybritt Krewald er den mest koncentrede Aronia juice på markedet. Den er faktisk 3 gange mere kontreret end andre producenter af Aronia saft, og det er nok derfor, at Maybritt Krewald er den største producent på markedet. Hendes Aronia saft kan drikkes ufortyndet. Vi anbefaler 50 ml om dagen - og helst inden morgenmaden.

Aronia saft er bitter

Saften fra Aroniabær er ikke til den søde tand og indeholder ikke sukker. De er faktisk ret sure, ja nærmest bitre. Hvis det ikke falder i din smag, anbefaler vi, at du køber Aronia (A). Den er ikke tilsat sukker, men er til gengæld sødet med æble.