Skyn Iceland

Skyn Iceland

Køb Skyn Iceland hos forhandler Green Harmony. Højt specialiseret hudpleje til stresset hud. Hudplejeserie formuleret til at behandle de skadelige virkninger af stress på huden. Højt specialiseret pleje der tackler de fleste hudproblemer. 

Husk ved alle køb i shoppen GreenHarmony.dk medfølger der små hemmelige gaver, i form af parfume prøver eller andre lækre sager :-)

Sorter faldende

Tabel Liste

30 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

30 vare(r)

Skyn Icelands inspiration kommer fra naturen, fra Islands rene uspolerede naturressourcer - Med det mineralrige vand, bær fyldt med antioxidanter, beroligende alger og mos og immunforstærkende Angelica Archangelica. Med disse potente naturlige ingredienser har de skabt produkter, der beroliger, stabiliserer, styrker og nærer huden, bringer den tilbage i balance og genvinder den glødende ungdommelig tilstand.Deres engagement i naturen er i alt de gør. Emballagen, som er let genbrugelig. Fri for parabener, mineralolie og sulfater. Tester ikke produkter på dyr, og er 100% veganervenlige. De brugervenlige produkter forkæler sanserne, giver en generel følelse af ro og genopretter i sidste ende din hud. Skyn Icelands mål er at hjælpe dig med at få dig til at føle du ser godt ud, så du kan tage verden og dens udfordringer op..