Vita Liberata

Vita Liberata

Vita Liberata er luksus selvbruner

Hos Vita Liberata kan du få et bredt udvalg af selvbruner præperater i højeste kvalitet. Det er luksus selv tanning til hjemmebrug. Serien består af bronzere, mousses og gels, i tinted og untinted, der sikrer at der er et produkt, der passer til enhver hudtone og temperament. Serien er økologisk og produkterne giver ikke den ubehagelige selvbruner duft. Findes i flere varianter som både skal smøres på og som bronzer, der udvikler flot glød i løbet af dagen.

24 vare(r)
Nyhed
Spar 48%
Beauty to Glow vita liberata Lowest price at PriceRunner
Specialpris 299 DKK
Pris: 575 DKK
Nyhed
Spar 31%
heavenly heroes Lowest price at PriceRunner
Specialpris 299 DKK
Pris: 435 DKK
Spar 21%
Vita Liberata Trystal Minerals Tan Mineral Bronzer Sunkissed 01 Lowest price at PriceRunner
Specialpris 299 DKK
Pris: 379 DKK
Nyhed
Spar 28%
Vita Liberata Invisi Foaming Tan Water – Medium/Dark 200 ml Lowest price at PriceRunner
Spar 34%
Vita Liberata Beauty To Go Kit Lowest price at PriceRunner
Specialpris 135 DKK
Pris: 206 DKK
Spar 60 DKK
Vita Liberata Trystal Minerals – Sunkissed med selvbruner Lowest price at PriceRunner
Spar 10%
SelfTanningAntiAgeSerum15ml-20 Lowest price at PriceRunner
Specialpris 269 DKK
Pris: 299 DKK
Spar 20 DKK
Vita Liberata Selftanning Antiage Serum 15 ml Lowest price at PriceRunner
Specialpris 279 DKK
Pris: 299 DKK
Spar 29%
genanvendelig skrubbehandske i bambus Lowest price at PriceRunner
Specialpris 35 DKK
Pris: 49 DKK
Spar 14%
Kabuki børste fra MagicStudio Lowest price at PriceRunner
Specialpris 59 DKK
Pris: 69 DKK
24 vare(r)

Hvordan virker Vita Liberata selvbruner?

Undrer du dig også over, hvorfor en lille tupe creme kan forårsage en smuk kulør, der kan holde op til 6 dage? Årsagen er et naturligt sukkerstof kaldet DHA, og dette stof, som du kan takke for din smukke brune kulør. Selvbrunere fra Vita Liberata benytter udelukkende DHA fra økologiske sukkerroer. Mængden af DHA bestemmer dyybden af den kulør, du kan opnå. Tjek det enkelte produkt ved at kigge på emballagen og se, hvor stor en mængde DHA, det indeholder.

Overordnet set deles Vita Liberata selvbruner serien op i 3 kategorier; Light, Medium og Dark, og det blever selvfølgelig bestemt ud fra DHA værdien.

Light: 5% DHA
Medium: 7% DHA
Dark:10% DHA.

Unik fugtighedssystem fra Vita Liberata

Vita Liberata har udviklet et unikt moisture lock system, som binder sig til keratinen i huden og derigennem sørger for, at holde din huds naturlige fugtbalance. Tør hud mangler fugt i de øverste hudlag, og det er lige netop her Moisture Lock systemet sætter ind og tilføre fugt til huden. Det er dog ikke nok at tilføre fugt, det skal også blive der og bindes i huden, og det er lige, hvad fugtkomplexet gør. Moisture lock systemets sammensætning ligner et naturligt kulhydratkomplex, som i stratum corneum (øverste hudlag), og indeholder naturlige ekstrakter fra Yam, Ylang Ylang, granatæble, silke og tang. Med Moisture lock system holder farven længere, ligger flottere på huden og aftager naturligt.

 

Hvor længe holder min kulør?

Der er ingen forskel på om du bruger selvbruner eller solen. Din kulør forsvinder naturligt efter 4-6 dage i takt med, at dine hudceller dør og bliver erstattet af nye friske hudceller med din egen naturlige kulør. Nogle produkter såsom Ten Minute Tan giver dig en kulør med det samme, mens andre selvbruner produkter fra Vita Liberata såsom Trystal Minerals udvikles over tid. Fælles for dem alle er dog, at kuløren forsvinder og din naturlige farve genoprettes med mindre du gentager behandlingen. 

 

Vita Liberata er en prisvinder 

Vita Liberata er fra Irland og blev i 2003 etableret af Alyson Hogg, hvis vision var at skabe virksomme produkter, som giver det ønskede resultat. Missionen er stadig at hjælpe til med at få en sund, naturlig hud med masser af glød, opnået med den bedste selvbrunerserie i verden. Vita Liberata har allerede vundet mange priser og er nu at finde i de fleste lande verden over. Vita Liberata tilbyder en unik linje af skønne selvbrunere til hjemmebrug.

Produktserien består både af mousses og lotions, som sikrer, at der er et produkt, som passer til enhver hudtone og temperament. Alle Vita Liberata’s produkter er fri for parabener, parfume og udtørrende alkohol. Serien er 80% økologisk, dermatologisk testet og lugtfri. Herudover er alle produkterne spækket med ingredienser af meget høj kvalitet, samt et helt unikt ”moisture lock system”, som sikrer en blød og gennemfugtet hud i op til 72 timer. Med Vita Liberata selvbruner, er en naturlig, flot og lækker sommerglød sikret hele året rundt.

Se en videopræsentation af det sidste nye inden for selvbruner kaldet Heavenly Elixir