Maria Nila Head and Hair Heal Shampoo 350 ml

Maria Nila Head and Hair Heal Shampoo 350 ml
229,00 kr
ELLER

Lagerstatus: På lager

Maria Nila Head and Hair Heal Shampoo 350 ml


En anti-inflammatorisk shampoo, der også stimulerer hårvæksten. Piroctonolamin og naturlig Aloe Vera ekstrakt, behandler og forhindrer skæl og hovedbunds problemer. Stimulerer hårsækkene, hvilket resulterer i øget hårvækst og modvirker hårtab. Vitamin E, Apigenin og peptider stimulerer hårsækkene til øget hårvækst. Oleanolsyre forhindrer hårtab. Masser ind i hovedbund og hår, skyl og afslut med balsam/hårkur. Velegnet til daglig brug.


MARIA NILA CARE er en farvebevarende hårplejeserie i fem linier. Hver del består af en shampoo, en balsam og en maske. Fordi forskellige hårtyper kræver forskellige former for behandling, indeholder hver linie en særlig ingrediens, der tilføjer unikke funktioner, således at produktet passer til lige din hårtype. Samtidig er produkterne uden sulfat– og parbenfri.


COLOUR GUARD COMPLEX
Alle produkter i Maria Nila Care indeholder et farvebevarende Kompleks, Colour Guard Complex, er en sammensætning af forskellige råvarer der tilsammen virker maximalt for at bevare hårets farve og glans. Komplexet bidrage desuden til at gøre produkterne varmebeskyttende, reparerende og glansgivende.


HYDROTRITCIUM 2000 er et hvedeprotein, der hjælper med at reparere hårstrået.


MIRUSSTYLE X– HP tilføjer et varmeskjold, så håret lettere kan modstå varmen fra føntørre, krøllejern og fladjern.


HELIOGENOL er et extrakt af solsikkeolie og indeholder antioxidanter, som modvirker hårets farvestofmolekyler nedbrydes.


BIOMIN ACE er et multivitamintilskud, der tilføjer glød og glans.


CHROMAVEIL giver en UV beskyttende lag, der beskytter håret farve mod solens stråler.