Maria Nila Sheer Silver Masque 250 ml

Maria Nila Sheer Silver Masque 250 ml

Specialpris 114,98 kr

Pris: 219,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Maria Nila Sheer Silver Masque 250 ml


En skånsom behandling til blondt hår, som genfugter, giver næring og efterlader håret silkeblødt. Brombærekstrakt giver håret glans og får det til at skinne. Color Guard Complex reducerer farvetabet som opstår ved vask og varmestyling og beskytter håret mod UV-stråling og frie radikaler.


Fordi forskellige hårtyper kræver forskellige former for behandling har vi udviklet MARIA NILA CARE, en farvebevarende hårplejeserie i 5 dele. Hver del i serien indeholder en særlig ingrediens, der tilføjer unikke funktioner, således at produktet passer til lige din hårtype. Samtidig er produkterne uden sulfat– og parbenfri


MARIA NILA CARE er en farvebevarende hårplejeserie i fem linier. Hver del består af en shampoo, en balsam og en maske. Fordi forskellige hårtyper kræver forskellige former for behandling, indeholder hver linie en særlig ingrediens, der tilføjer unikke funktioner, således at produktet passer til lige din hårtype. Samtidig er produkterne uden sulfat– og parbenfri.


COLOUR GUARD COMPLEX
Alle produkter i Maria Nila Care indeholder et farvebevarende Kompleks, Colour Guard Complex, er en sammensætning af forskellige råvarer der tilsammen virker maximalt for at bevare hårets farve og glans. Komplexet bidrage desuden til at gøre produkterne varmebeskyttende, reparerende og glansgivende.


HYDROTRITCIUM 2000 er et hvedeprotein, der hjælper med at reparere hårstrået.


MIRUSSTYLE X– HP tilføjer et varmeskjold, så håret lettere kan modstå varmen fra føntørre, krøllejern og fladjern.


HELIOGENOL er et extrakt af solsikkeolie og indeholder antioxidanter, som modvirker hårets farvestofmolekyler nedbrydes.


BIOMIN ACE er et multivitamintilskud, der tilføjer glød og glans.


CHROMAVEIL giver en UV beskyttende lag, der beskytter håret farve mod solens stråler.