• usp-iconDag til dag levering
  • usp-iconFri fragt ved køb over 399 kr
  • usp-icon5 stjerner på Trustpilot
  • usp-iconDansk webshop - kun mærkevarer
  • usp-iconFå en gratis gave

Kategorier

Mellisa

Populær økologisk hudpleje fra Danmark, med mange gode produkter indenfor hudpleje og kropspleje. Mellisa udvikler naturbaserede produkter, der er fri for kemikalier og hormonforstyrrende stoffer. De tror på, at naturen er det bedste for huden. 

Mellisas forsøger at udvise omtanke for naturen og deres emballagen er delvist genbrugsmateriale, ingredienserne er så vidt muligt økologiske, og en del af produktsortimentet (shampooer) er mærket med det nordiske miljømærke Svanen. Mellisa tester selvfølgelig ikke deres produkterne på dyr, og vi bruger ikke svært nedbrydelige råvarer. Se produkterne hos Green Harmony.

Mellisa er baseret på solide, naturbaserede produkter, der er fri for kemikalier og hormonforstyrrende stoffer. De tror på, at naturen er det bedste for huden. I udviklingen og produktionen af Mellisas produkter forsøger vi at udvise omtanke for naturen. Al emballage er delvist genbrugsmateriale, og ingredienserne er så vidt muligt økologiske, og en del af produktsortimentet (shampooer) er mærket med det nordiske miljømærke Svanen. Mellisa tester selvfølgelig ikke vores produkterne på dyr, og vi bruger ikke svært nedbrydelige råvarer. Det er en stor del af Mellisas selvopfattelse, at vi lever efter at påvirke natur og fremtidige generationer mindst muligt.