Brug rabatkoden GAVE og få en gratis gave!
Brug rabatkoden GAVE og få en gratis gave!
Vores kunder elsker os!

Mellisa

Populær økologisk hudpleje fra Danmark, med mange gode produkter indenfor hudpleje og kropspleje. Mellisa udvikler naturbaserede produkter, der er fri for kemikalier og hormonforstyrrende stoffer. De tror på, at naturen er det bedste for huden. 

Sortering & filtrering
Sorter efter
Vælg sortering
Højeste pris
Valgt pris:
DKK
DKK DKK
På lager
På tilbud
Brand/Mærke
Vælg mærker
Kategori
Vælg kategorier
16 produkter
Nulstil filter

Mellisas forsøger at udvise omtanke for naturen og deres emballagen er delvist genbrugsmateriale, ingredienserne er så vidt muligt økologiske, og en del af produktsortimentet (shampooer) er mærket med det nordiske miljømærke Svanen. Mellisa tester selvfølgelig ikke deres produkterne på dyr, og vi bruger ikke svært nedbrydelige råvarer. Se produkterne hos Green Harmony.

Mellisa er baseret på solide, naturbaserede produkter, der er fri for kemikalier og hormonforstyrrende stoffer. De tror på, at naturen er det bedste for huden. I udviklingen og produktionen af Mellisas produkter forsøger vi at udvise omtanke for naturen. Al emballage er delvist genbrugsmateriale, og ingredienserne er så vidt muligt økologiske, og en del af produktsortimentet (shampooer) er mærket med det nordiske miljømærke Svanen. Mellisa tester selvfølgelig ikke vores produkterne på dyr, og vi bruger ikke svært nedbrydelige råvarer. Det er en stor del af Mellisas selvopfattelse, at vi lever efter at påvirke natur og fremtidige generationer mindst muligt.