Mellisa Ansigtsvaskegel 200 ml

På lager - bestil inden klokken 14.00 på hverdage

119 DKK
Produktbeskrivelse

Mellisa Ansigtsvaskegel 200 ml

Morgen og aften har huden behov for at få fjernet urenheder og snavs for at kunne ånde frit. Ingredienserne i Mellisas ansigtsvaskegel er rig på aktive stoffer fra økologiske plante- ekstrakter, der stimulerer ansigtshuden, giver blødhed, næring og øjeblikkelig velvære. Ansigtsvaskegelen fjerner desuden let og blidt både almindelig make-up og øjenmake-up.

Anvendelse - Mellisa Ansigtsvaskegel
Tag lidt vaskegel i hånden og tilsæt lidt vand. Massér det derefter rundt i ansigtet, indtil det danner et blødt skum. Vask herefter ansigtet og halsen i det blide skum, skyl efter med rigeligt vand. Er huden meget fedtet, giver det en bedre effekt at lade sæben sidde og virke længere, anvend evt. også en skintonic. Brug til sidst en passende creme eller gelé.

Info:
De vaskeaktive stoffer i Ansigtsvaske-gelen er 100 % biologisk nedbrydelige og skader ikke vandlevende dyr og planter.

Effekt:
Genopbygger hudens naturlige tilstand ved at rense i dybden, hvilket modvirker bakterier og stabiliserer talgproduktionen. Huden fremstår ren, frisk og styrket.

Duft:
Koldpresset, spiselig appelsin- og citronolie.

Mellisa Ansigtsvaskegel - indeholder følgende ingredienser:
Glycerin*, Hvedekimsolie, Perikon/Johannesurt*, Aloe Vera*, Timian*, Grøn The*, Kamille*, Skovjordbær, Koldpresset spiselig Citron og Appelsinolie.

Økologiske ingredienser mærket med en stjerne*