Mellisa D-vitamin Creme 50 ml SPF10

Ikke på lager

199 DKK
Produktbeskrivelse

Mellisa D-vitamin Creme 50 ml SPF10

Anvendelse - Mellisa D-vitamin Creme 50 ml - Brug af dagcreme med solfilter modvirker ældning af huden. Vi har hos Mellisa udviklet en helt ny teknik og tilsat vores nye D-vitamincreme et solfilter, der beskytter mod de skadelige UV-stråler. Samtidig tilføres huden naturligt D-vitamin fra avokadosmør - en af naturens rigeste kilder til D-vitamin.

Anvendelse:
Mellisas D-vitamincreme er velegnet til folk, der har et aktivt friluftsliv og samtidig vil beskytte huden mod for tidlig ældning forårsaget af solen.

Effekt:
Har en langvarig fugtgivende effekt bla. pga. den økologiske borago-olie, der er rig på GLA og essentielle fedtsyrer. Den beskytter yderligere mod udefrakommende faktorer som forurening og skadelige UV-stråler fra solen.

Duft:
Ægte rose.

Info:
Der går to avokadoer til at udvinde den mængde naturligt D-vitamin, der bruges i denne creme. Avokadosmørret, også kaldet uforsæbbar avokadoolie, har en helt unik evne til at trænge gennem hudens barriere.

Anvendelse:
Dagligt på renset hud. Giver langvarig fugtgivende effekt og styrker hudens elasticitet. Beskytter mod solens skadelige stråler samtidig med at huden tilføres naturligt D-vitamin.

Ingredienser
Sheasmør*, Boragoolie*, Squalane*, Græskar, UVB-filter, hyaluron, Vitamin, Æble*, Rosmarin*, Salvie*, Hvede, Kakaosmør*, Solsikke*, C- og E Vitamin, Glycerin*.