Mellisa Fugtmaske Opstrammende 50 ml

Ikke på lager

199 DKK
Produktbeskrivelse

Mellisa Opstrammende Fugtmaske 50 ml

Opstrammende Fugtmaske der med sine mange naturlige og effektive ingredienser, vil være det oplagte valg, når din hud har brug for at få et forfriskende boost af fugt og vitaminer. Masken fra Melissa indeholder det revolutionerende aktiv TENS’UP, der er en sammensætning af Cikorie og Tara, som har en veldokumenteret evne til at fremme dannelsen af Kollagen samt forbedrer hudens elasticitet og fasthed. Den indeholder endvidere den fugtgivende Squalene, Oliven, Borago og Glycerin samt den nærende og blødgørende Kakaosmør.
Består desuden af naturlige ekstrakter som Gojibær, Salvie, Acai, Mango, Sheasmør og Arganolie, der gør din hud sund, smuk og strålende.

Anvendelse
Bruges 1-2 gange om ugen på renset hud. Påføres i et tykt lag og lad huden få lov at suge alt hvad den kan til sig i 15-20 min.

Anvendelse
Bruges 1-2 gange om ugen på renset hud. Påføres i et tykt lag og lad huden få lov at suge alt hvad den kan til sig i 15-20 min. Tør derefter den overskydende creme væk.
Cremen skal ikke vaskes af. Virkelig intensivt plejende maske, der giver tør og slap hud ny elasticitet og energi. Styrker huden i dybden, og efterlader den blød og smidig og mindsker de synlige tegn på ældning som overfladiske linjer og begyndende rynker.