Mellisa Solcreme SPF 30 150 ml

Afsendes inden for 1-4 dage

Specialpris 159 DKK
Pris: 179 DKK
Produktbeskrivelse

Mellisa Solcreme SPF 30 150 ml

Mellisas Solcreme til ansigt og krop minimerer risikoen for solskoldning og forebygger, at huden skaller. Desuden tilføres din hud masser af fugt, nærende olier, betacaroten og beroligende lægeurter. Og samtidig er din hud beskyttet mod UVA- og UVB-stråler. Det er ganske enkelt en af de bedste solcreme til ansigt og krop du kan finde.

Mellisa økologiske solbeskyttelsescremer indeholder organiske UVA og UVB filtre, som er godkendt til brug i Svanemærkede produkter. De indeholder ikke nanopartikler, parabener, parfume eller hormonforstyrrende stoffer.

Solcremen er velegnet til hele familien, så det er også en solcreme, der kan bruges til den lille baby.

Anvendelse
Smør rigeligt med solbeskyttelsescreme på. Man skal faktisk regne med 60-70 gr. creme for at dække hele kroppen.

Effekt
Mellisas økologiske solcremer beskytter huden mod solens skadelige stråler. Solcremen minimerer risikoen for solskoldning og forebygger, at huden begynder at skalle. Solcremen forlænger solbrændthed, beskytter huden mod for tidlig ældning og vedligeholder hudens glød. Kombinationen af salvie, oliven, aloe vera, kamille og avokado fugter huden, styrker hudens naturlige fugtbarriere og har beroligende, anti-inflammatoriske egenskaber. Acai, vitaminer og gulerodsfrø beskytter og blødgør.

Info
Mellisas økologiske solcremer indeholder både UVA- og UVB-filter.