• usp-iconDag til dag levering
  • usp-iconFri fragt ved køb over 399 kr
  • usp-icon5 stjerner på Trustpilot
  • usp-iconDansk webshop - kun mærkevarer
  • usp-iconFå en gratis gave

Kategorier

Meraki

Meraki er et unikt univers af velvære- og livsstilsprodukter, der giver skønhed til dig og dit hjem. Hudplejeserien fra Meraki er inspireret af skandinavisk æstetik og udviklet med de bedste ingredienser fra naturens skatkammer med naturlig parfume, æteriske olier, og basisolier af meget høj kvalitet,  Meraki bruger kun rene økologiske produkter helt fri for parabener, farvestoffer og andet skidt som SLS og andre hormonforstyrrende stoffer, Derudover finder du kun ganske milde konserveringsmidler i produkter fra Meraki.

Meraki er vegansk hudpleje, når det er allerbedst.

Meraki er et fantastisk univers fyldt med skønne velvære- og livsstilsprodukter. Merakis produkter er alle designet og udviklet i Danmark og med et helt tydeligt skandinavisk look and feel. Meraki bygger på rene og simple principper og med en respekt for naturen som det gennemgående tema i alt, hvad der udvikles.

Hos Meraki finder du livsstilsprodukter og skønne ting til din bolig såsom duftlys, rumspray og diffusers, men også opvaskemiddel, der både er nænsomt og drøjt i brug. Derudover byder Meraki på et bredt udvalg af gode naturlige hud- og hårplejeprodukter med milde og plejende ingredienser som fx aloe vera.