Brug rabatkoden GAVE og få en gratis gave!
Brug rabatkoden GAVE og få en gratis gave!
Vores kunder elsker os!

Miller Harris

Miller Harris parfumer puster liv i den ellers klassiske parfumekunst. Alle parfumerne tager udgangspunkt i naturens mange delikate og forskelligartede dufte, der nøje vælges ud og kombineres på nye og anderledes måder. Smukt hånddesignede flakoner.

De fleste dufte fra Miller Harris er skabt til kvinder, men Vetiver Insolent og Feuilles de Tabac kan sagtens bæres af en mand.

Sortering & filtrering
Sorter efter
Vælg sortering
Højeste pris
Valgt pris:
DKK
DKK DKK
På lager
På tilbud
Brand/Mærke
Vælg mærker
Kategori
Vælg kategorier
50 produkter
Nulstil filter

Miller Harris er skabt af den anerkendte britiske parfumeur Lyn Harris, som i årevis arbejde for store parfume virksomheder, da hun besluttede at åbne sin egen i 2000, inspireret af sin bedstefars kærlighed til lidt mere oldschool dufte. Klassisk uddannet i en af ​​de yderst prestigefyldte parfumerier i Paris og derefter i Grasse, brugte Lyn Harris traditionelle kerneværdier i sin skabelsesproces, ved at udnytte et meget højt forhold af dyrebare, naturlige essenser i hendes parfumer til Miller Harris. Parfumerne er luftige, levende, virkelig niche dufte. De er innovative og tidløse, udgør deres egne små gåder, altid inspireret af det fascinerende materiale, der fanger en frugtbar fantasi. Som Lyn Harris selv siger: "Livet er en rejse, og jeg har den dejlige mulighed at kunne dele min gennem mine kreationer." Flaskerne, er smukt hånddesignede med kunstneriske repræsentationer af blomster og planter, den stille luksus som karakteriserer Miller Harris mærke.

Hvor lang holdbarhed er der på parfumer fra Miller Harris

Alle parfumer fra Miller Harris er skabt af naturlige ingredienser og sådanne ingredienser forgår over tid. Holdbarheden er dog væsentlig længere end fx fødevarer, og det er således først efter 3 år fra produktionsdagen, at parfumen begynder at miste noget af sin oprindelige duftstruktur.

Tip: Køb Miller Harris parfumeprøvepakke og lær duftene at kende inden du beslutter dig

Vi har et stort udvalg af parfumeprøver fra Miller Haris. Prøv fx Miller Harris Coeur de Jardin 2 ml. for kun 20 kroner eller køb den store pakke med parfumeprøver med 9 x 2 ml for kun 149 kroner.