Miqura Try Me Facial Tips 2 stk

Afsendes inden for 1-4 dage

25 DKK
Produktbeskrivelse

Miqura Try Me Facial Tips 2 stk

Peel Me Facial Tips er lavet af 100% naturlige thai silke cocoons, som giver en mild og skånsom peeling. De fjerner effektivt de døde hudceller og gør
huden silkeblød, glat og fin. Minimerer porer og giver en mere ensartet hud.

Til alle hudtyper

Om Miqura Care
Produkterne fra Miqura Care er skabt af naturlige ingredienser, der er effektive og skånsomme for huden og miljøet. Konceptet omkring Miqura Care er innovativt og rummer et spændende produktsortiment, som kan komplimentere forbrugerens nuværende behov og skabe mersalg. Det spændende visuelle udtryk giver mulighed for en indledende dialog mellem personale og kunder. Derudover giver det mulighed for at dykke dybere ned i produkthistorien og skabe en anderledes kundeoplevelse.
Værdierne i Miqura Care er skabt ud fra tanken om at skabe unikke resultater med miljøbevidste produkter, hvor vi altid søger den ypperste kvalitet.

Silkens fantastiske fordele – skaber resultater
Miqura Care fokuserer med Silk Beauty Collection på produkter, der er baseret på silke som hovedingrediens. Silke har gennem mange århundreder været anerkendt til hudpleje i Asien. Forskningsresultaterne viser entydigt silkens meget regenererende, fugtbindende og resultatskabende effekt på huden og evnen til at reparere huden i dybden

Når silken blødgøres i vand frigives proteinet sericin. Sericin indeholder 18 forskellige aminosyrer, hvoraf de otte er særligt vigtige for mennesker. Sericin kan man sammenligne med serin, der er hudens naturlige kilde til fugt. Dette betyder, at sericinen fra silken lettere trænger ned på celleniveau i huden. På den måde forbedrer sericinens aminosyrer huden indefra, hvilket er særdeles effektivt. Sericinen danner desuden en slags beskyttende film på huden, der gør huden mere elastisk og opretholder et højt fugtniveau. Sericin fremmer desuden hudens produktion af kollagen, som er en vigtig faktor ved forbedring af huden generelt.