10% rabat på din første ordre!
10% rabat på din første ordre!

MK Olie og Aronia saft

MK's skønhedsolier og Arnia juicer består af essentielle koldpressede olier og antioxidanter, der booster og genopbygger hud, hår og negle, stabiliserer harmoner og cleanser kroppen og huden effektivt indefra. Samtlige produkter er udviklet af Maybritt Krewald og er økologiske. 

Hvorfor bruge MK Olie?

  • Giver dig en sund fordøjelse og mere energi i hverdagen
  • Godt for din hud og dit hår
  • 100% økologiske ingredienser
  • Nem at indtage
  • Kan modvirke virusangreb

Alle MK olie produkter er økologisk KRAV-certificeret og fremstillet nogen form for tilsætning. MK Olierne kan fås i 3 udgaver: til mænd (M), Kvinder (W) og gravide, ammende og børn (O) MK Aronia kan fås i Neutral (N) og Aronia med æblesaft (A)

 

Sortering & filtrering
Sorter efter
Vælg sortering
Højeste pris
Valgt pris:
DKK
DKK DKK
På lager
På tilbud
Brand/Mærke
Vælg mærker
Kategori
Vælg kategorier
13 produkter
Nulstil filter

MK Olie og Aronia saft er skabt med de bedste ingredienser for en smuk hud indefra. MK olierne og Aronia saften er udviklet af Maybritt Krewald for mere end 20 år siden. Kvaliteten af hendes produkter er tårnhøj, kompromisløs, eksklusiv, målrettet og unik - fyldt med de bedste koldpressede essentielle olier og kombineret med et højt indhold af antioxidanter fra Aronia frugten. MK Oil og den koncentrerede Aroniasaft kan blandes i et daglig "olieshot", der drikkes dagligt lige før morgenmaden.

MK Olie og Aronia juice har en god virkning på uren hud, akne, pigmentpletter, stress, rynker, sart og tør hud, samt rosacea, strækmærker, fertilitet og harmonelle ubalancer.

Brug MK Olie to gange dagligt

MK Oil og den koncentrede Aronia saft er en populær blanding, der kan give dig en flottere hud. Et enkelt shot om dagen kan give imponerende resultater. Olien og Aronia saften er udviklet og produceret af danske Maybritt Krewald, der har en fortid som laborant. Det var hendes egen nysgerrghed, der ledte hende på sporet af de populære olier, der er blevet i mere end 20 år.

MK olien kan enten anvendes som et beauty tilskud når du tager det en gang om dagen, men var du klar over at hvis du anvender produkter 2 gange dagligt kan olien og juicen også have en slankende effekt?

De forskellige varianter af MK Olie og Aronia Juice

MK Organic Pure Oil O:

MK O olien er perfekt økologisk allround olie, der er skabt til hele den travle familie. Olien giver et energiboost samt dit daglige behov for omega fedtsyrer. Det er ren velvære til hverdagen, og hvis du er gravid, så kan du smører olien på maven og minimere risikoen for strækmærker. 

MK Organic Pure Oil W:

MK W er en olie, der primært er skabt til kvinder. Den hjælper kroppen med at skabe øget fugt og elasticitet til huden. Olien kan med fordel bruges af alle kvinder i alle aldre. Uanset om du har fedtet eller tør hud, så vil din krop og din hud få stor gavn af MK Olie W.

MK Organic Pure Oil M:

MK M er en olie, der primært er skabt til mænd. Dine muskler vil fremstå mere tonet og fordøjelsen bliver forbedret. Derudover hjælper MK Olie M også mandens hud. Uanset om du træner intenst eller blot ønsker øget sundhed og velvære i din hverdag, så er MK Olie M et godt valg.

MK Organic Pure Aronia N:

Ren økologisk Aronia Juice propfyldt med antioxidanter, vitaminer, jern og virksomme mineraler.

MK Organic Pure Aronia A:

Samme juice som ovenstående. Den eneste forskel er, at Aronia A er sødet med økologisk æblejuice, hvorfor den ikke er bitter ligesom Aronia N juicen.

Godt at vide om Aronia saft 

Saften fra Aroniabær er ikke til den søde tand og indeholder ikke sukker. De er faktisk ret sure, ja nærmest bitre. Hvis det ikke falder i din smag, anbefaler vi, at du køber Aronia (A). Den er ikke tilsat sukker, men er til gengæld sødet med økologisk æblesaft.

Aronia saften er udvundet af Aronia bær, der er et mørkt bær, som er meget robust og hårfør. Bærret plukkes direkte fra busken og herefter presses bærene til saft. Bærrene har det højeste indhold af antioxidanter i nogen frugt og er derfor naturens eget lille skatkammer. Saften kan drikkes ufortundet hver dag. Effekten fra Aronia Melanocarpa - altså Aronia bær har været kendt siden det 18. århundrede. Bærrene høstes sidst i august og har en bitter syrlig smag. Økologisk Aronia saft fra Maybritt Krewald er den mest koncentrede Aronia juice på markedet. Den er faktisk 3 gange mere kontreret end andre producenter af Aronia saft, og det er nok derfor, at Maybritt Krewald er den største producent på markedet. Hendes Aronia saft kan drikkes ufortyndet. Vi anbefaler 50 ml om dagen - og helst inden morgenmaden.