MK OLIE ORGANIC PURE OIL M (man) - 500 ML

På lager - bestil inden klokken 14.00 på hverdage

329 DKK
Produktbeskrivelse

MK OLIE ORGANIC PURE OIL M (man) - 500 ML


Specielt fremstillet til mænd. 

En potent olie specielt fremstillet til mænd, der vil gøre noget godt for deres krop og helbred.

Den indeholder østrigsk græskarkerneolie, hybenkerneolie, hørfrøolie, sesamolie og kæmpenatlysolie.

Du kan med fordel bruge MK olie M udvortes på sart, tør og rynket hud istedet for creme for at opleve større fugt og elasticitet i huden og mindske eventuelle rynker og ardannelser.

Her finder du hele vores udvalg af MK Olier og Aronia saft fra Maybritt Krewald 

FAQ: Spørgsmål og svar om MK Olie

Hvor meget MK Olie og Aronia saft skal man drikke om dagen?

Vi anbefaler, at du tager 1-3 daglige shots sammen med 2 spsk. olie kombineret med 2 spsk. Aronia Juice før dine måltider eller efter træning.

Hvorfor drikke MK Olie?

Dit daglige olieshot indeholder rene essentielle fedtsyrer, og det er disse essentielle fedtsyrer, der balancerer, booster, renser og forskønner vores hud indefra. Det er kroppens egne byggeklodser til skønheds- og hudpleje.

Hvordan virker MK Olie?

Ved at tilføre fugt, og hurtigt regenerere stressede celler, mindske inflammation, bekæmpe acne og uren hud samt øge hudens elasticitet

Hvornår begynder MK Olie at virke?

Mange oplever, at deres hud efter blot 7 dage begynder at se klarere, yngre , strålende og mere velplejet ud , og din krop føles balanceret og fuld af vitalitet.

Kan MK Olie og Aroniasaft bekæmpe rosecea?

MK Olie og juice er et effektivt middel i kampen mod Rosecea. Hudsygdommen rosecea er kendetegnet ved nedsat immunforsvar, og det er lige netop, hvad MK Olie og Aroniajuice har gode resultater med. Olien og juicen sørger nemlig for, at  dien celler er i top og eventuel imflammation i huden dæmpes. Derudover tiilføres elasticitet og de essentielle fedtsyrer i olien styrker de små kapillærer længst ude i huden, så karsprængninger og ubalance i hudens talgkirtler mindskes, og huden bliver blød, elastisk og får en mere naturlig farve. Rosecea påvirker nemlig også bindevævet negativt, så elasticiten er vigtig. 

MK Olien styrker opbygningen og forsvaret i huden, og MK juicen med aroniabær mindsker stresspåvirkningen fra frie radikaler, hvorved rødme, smerte og sarte områder mindskes betragteligt over en periode på 3-6 måneder og forbedrer huden for hver måned herefter.  

Hvorfor kaldes Aronia for superbærret?

Aronia bær er små sorte bær, der har en dokumenteret positiv effekt på menneskers immunforsvar takket være det høje naturlige indhold af antioxidanter. Aroniabærret virker desuden antiseptisk, hvilket vil sige, at det kan dræbe uønskede bakterier. Det høje indhold af fibre i bærret er desuden rigtig godt for din fordøjelse. Aronia bær indeholder vitaminerne A, B2, B6, C og E foruden diverse mineralerpolyfenoler og bioflavonoider.