• usp-iconDag til dag levering
  • usp-iconFri fragt ved køb over 399 kr
  • usp-icon5 stjerner på Trustpilot
  • usp-iconDansk webshop - kun mærkevarer
  • usp-iconFå en gratis gave

Nuxe Huile Prodigieuse Tør Kropsolie 100 ml

305,00 DKK

Nuxe Huile Prodigieuse Tør Kropsolie 100 ml

Huile prodigieuse®, er den ikoniske tørre kropsolie No. 1* inden for kropsolier i de franske apoteker, den plejer, reparerer og forskønner huden i ansigtet, på kroppen og i håret. I 2017, er den blevet beriget med den meget nærende Tsubaki olie. Nu er den endnu mere innovativ, dens anti-oxidanter har et "skjold" der beskytter mod foruening og den reducerer udseendet af strækmærker. Den afhængighedsskabende duft, og den unikke silicone-fri tør olies tekstur giver den rette Prodigeuse oplevelse.

Skønhedstips
Brug Huile prodigieuse® hele året rundt, vinter og sommer, på ansigtet, kroppen og i håret.

Ansigt
Når du anvender den på ansigtet, anvendes den en gang om dagen med bløde strøg, arbejd den ind fra midten af ansigtet ud mod konturerne af dit ansigt og décolleté. Den kan bruges alene eller ved at mixe et par dråber i dine håndflader, gerne sammen med din håndcreme.

Krop
Bruges den på kroppen, masseres den ind på de ønskede områder (bryst, ben, etc.) og hen over strækmærker med cirklende bevægelser.

Hår
Når du bruger den i håret, kan den anvendes som en hårolie i længderne og så ofte som ønsket. Den giver en dejlig duft til håret. For en intens plejende effekt, kan den anvendes i håret to gange om ugen som en maske, lad den sidde i 10 minutter før du vasker med shampoo.

Formel
7 værdifulde botaniske olier: med den meget plejende og fugtgivende anti-ageing Tsubaki olie, med blødgørende sød mandel olie, fugtende Camellia olie, anti-rynke Borage olie, beroligende hasselnøddeolie, plejende Macadamia olie og den reparerende Argan olie. Uden tilsætningsstoffer, silicone eller mineralske olier. Ikonisk duft af Orange Blomst, Magnolia og Vanille. En sensuel varm duft. 

 

  • På lager

Der er ikke skrevet nogen anmeldelser endnu.