Vi har opdateret siden - Det fejrer vi med gode tilbud
Vi har fået nyt look - Tjek siden ud

Her er historien om Green Harmony

Green Harmony er en 100% dansk webshop, som primært forhandler skønhedsprodukter, der er enten økologiske eller naturlige. Som noget nyt har vi også introduceret produkter inden for indeklima. Shoppen har eksisteret siden 2012, og har alle årene lagt vægt på at sælge hudplejeprodukter og make-up nøje udvalgt for at undgå parabener og andre skadelige tilsætningsstoffer. Med andre ord bestræber vi os på at kunne levere så rene varer, som det er muligt på markedet.

Så fri for kemikalier som muligt

GreenHarmony.dk ejes af en familie på 4 med 2 voksne og 2 børn. Halvdelen af os har meget sart eksemhud, og derfor er vi selv vandt til at skulle være ekstra opmærksomme på, at det vi smører på os, vasker hår med osv. skal være så fri for kemikalier som muligt. De varer du køber hos os, har været igennem strenge kvalitetskrav hos producenterne. Hvis du som kunde har spørgsmål, eller ønsker at få leveret mere information om de produkter du har lyst til at købe, er du altid velkommen til at skrive til os på info@greenharmonony.dk.

Bestilling på forespørgsel

Er der et produkt, du godt kunne tænke dig, som ikke findes i vores shop? Skriv endelig til os på info@greenharmony.dk, så undersøger vi sagen, for vi vil er altid interesseret i at udvide vores avresortiment med nye gode produkter.

Nyhedsbrev

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, sender vi dig ind imellem en mail med eksklusive tilbud, når vi har særligt gode tilbud eller rabatter i shoppen. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen - blot klik på 'Unsubscribe'-linket nederst i vores nyhedsbreve.

Vigtigt! Vi er ikke en abonnementsservice!

Der er på det seneste dukket flere online shops op, som lokker kunder ind med ekstremt lave priser, men for at opnå de gode priser tvinges man ind i et dyrt og uigennemsigtigt abonnement. Det er på den måde, de tjener penge.

Hos GreenHarmony.dk er det eneste vi gør, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, at sende dig gode, eksklusive tilbud på vores skønne produkter. 

Kontakt os

E-mail: info@GreenHarmony.dk

 

Vi håber, du synes om produkterne i webshoppen! 

 

Med venlig hilsen

 

GreenHarmony.dk