Om Os

 

Green Harmony er en 100% dansk webshop der forhandler produkter der er enten økologiske eller naturlige. Vi sælger hudplejeprodukter og make-up, nøje udvalgt hvis du ønsker produkter der ikke er tilsat parabener og andre skadelige tilsætningsstoffer. Med andre ord bestræber vi os på at kunne levere så rene varer som det er muligt på markedet.

Så fri for kemikalier som muligt
Jeg er selv en pige der er meget begejstret for, at de varer jeg smører på kroppen og ansigtet, helst skal være så fri for kemikalier som muligt. De varer du køber hos har været igennem strenge kvalitetskrav hos producenterne.  Hvis du som kunde har spørgsmål eller ønsker at få leveret mere information om de produkter du har lyst til at handle, er du altid velkommen til at ringe til mig i forretningen.

Bestilling på forespørgsel
Er der et produkt du mangler eller godt kunne tænke dig? Ring eller skriv så prøver vi gerne at hjælpe. Mobil 5364 5129 eller info@greenharmony.dk.

Bliv Guldkunde
Hvis du tilmelder dig kundeklubben som nyhedsbrevs modtager, tilbyder vi dig 10% på fremtidige køb af varer også selvom de er nedsat. Vi sender en rabatkode ud med vores nyhedsbrev, så kan du bruge rabatten i shoppen.

Jeg håber du synes om produkterne du køber i webshoppen!

Med venlig hilsen