Oskia Bedtime Beauty Boost natcreme 50 ml

Oskia Bedtime Beauty Boost natcreme 50 ml
855,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Nutri-Aktiv nærende og regenererende nat creme
Med Vitaminerne A, B1, B2, B3 (Niacinamide), B5, B6, C, D, E, F, Mælke Peptider, Swiss Apple Stamceller, Hyaluron Syre, Phytosteroler, MSM, Omega 3,6 & 9.

Denne luksuriøse nat creme er fyldt til randen med patenterede anti-age ingredienser, næringsstoffer og blomster extracter som tilfører din hud et superskud natligt velgørende beauty boost der hjælper med at forebygge tegnene på for tidlig aldring og giver et blødere, sundere look til din morgenteint.

Dejlig let tekstur, men utrolig rig på essentielle cellenæringsstoffer, og som tilgift hydrerende, lysnende og anti-ageing aktiver, er den designet til at hjælpe med at stimulere hudens naturlige regenerations proces, bortvisker den udseendet af rynker, reducer alderspletter og giver huden en naturlig glødende og ungdommelig udtsråling. Formuleret med OSKIA’s unikke tilgang og signatur MSM reparende & regenererende kompleks.

Anvendelse 
Masseres blidt på renset ansigt, hals og décolletage før sengetid. For det bedste resultat bruges den i kombination med OSKIA’s Pure MSM tabletter.

Beriget med ikke 1 men 11 beauty-boosting aktiver, inkluderende:

MSM - Swiss Apple Stamceller - Niacinamide (Vitamin B3) - Vitamin A - Vitamin E - MPC Mælke Peptider™ - Hyaluronsyre - Phytosteroler, Triglycerider og Omega-3, 6 og 9