Oskia Pure MSM Beauty Tabletter 45 stk.

Oskia Pure MSM Beauty Tabletter 45 stk.
325,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Kosttilskud til støtte for hud og hår. Reducer acne. 1000 mg pr. tablet.


MSM er et målrettet kosttilskud specielt formuleret til at øge kollagen- og keratinproduktionen, mens den ernæringsmæssigt understøtter tilstanden af hud, hår og negle. Fabelagtig anti-inflammatorisk og hjælper med at detoxe hudcellerne.


Også kendt som The Beauty Mineral, styrker den huden indefra med den mest bio-tilgængelige form af svovl. Forbedrer sund kollagen- og keratinproduktion, reducerer tegn på for tidlig ældning og opretholder en sund og ungdommelig hud. MSM har kraftige detox- og antiinflammatoriske fordele, styrker den hudens understøtningsmatrix og hjælper med at bekæmpe symptomerne på tilstande som eksem, acne og psoriasis. Forbedrer synligt hud, hår og negles tilstand.


Anvendelse
Tag en eller to tabletter om dagen som kosttilskud før måltider. Ideelt set tage en om morgenen og en om natten (hvis du tager to).
Velegnet til: Veganerer, Glutenaalergikere og dem, der følger en glutenfri diæt.

FORSIGTIG
Ikke egnet til børn under graviditet eller amning. Hvis du tager medicin, skal du kontakte din læge. Overskrid ikke anbefalet dagligt indtag. Kosttilskud er beregnet til at supplere kosten og bør ikke betragtes som en erstatning for en varieret kost.

OPBEVARING
Opbevares på et køligt, tørt sted