Pai Skincare Age Confidence Cream Echium and Macadamia 50 ml

Specialpris 520,00 kr

Pris: 540,00 kr

ELLER
Lagerstatus: Fjernlager, afsendes inden for 1-4 hverdage

Pai Skincare Age Confidence Cream Echium and Macadamia 50 ml


Age-Confidence serien tilfører store doser af Omega fedtsyrer, vitaminer og antioxidanter til huden, der booster og bevarer sensitiv huds sundhed i takt med at den ældes. Indeholder omhyggeligt udvalgte planteesktrakter, der erstatter de naturlige olier, som opbruges i takt med at vi ældes, for at berolige meget tør og moden sensitiv hud.  Ectoine giver langvarig fugt, og hjælper med at beskytte huden mod påvirkninger fra stress. Yderst effektiv Omega 3 og 6 fra Echium hjælper med at udglatte fine linjer uden irritation. Fri for irriterende irritamenter og uden alkohol. Den silkebløde creme efterlader selv reaktive hudtyper beroligede og smidige. 


Hudtype: Ved alderstegn, meget tør sensitiv hud.


Kombinerer banebrydende økologiske ekstrakter og revitaliserer sensitiv hud som den ældes. Meget rig i dybt plejende ingredienser, absorberes i huden og optimerer både hydrering og regenererer en blød, smidig udstråling. Den banebrydende ekstrakt sort hyld, stimulerer hudens produktion af Hyaluron syre med op til 25% - og tilfører huden kølende fugt uden irritation. Intensive økologiske olier plejer huden med høje koncentrationer af Omega 3, 6 and 7 – byggestenene til en sund hud, og maksimerer cellefornyelsen med en fornyet tekstur og tone til følge. 


De anti-inflammatoriske ingredienser er kernen i Pai’s hudplejeprodukter tilfører konstant komfort og langtidsholdbar lindring, såvel som beskyttelse mod anti-ageing af inflammation.