Pai Skincare Avocado and Jojoba Hydrating Day Cream 50 ml

325,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Pai Skincare Avocado and Jojoba Hydrating Day Cream 50 ml


Fugter og plejer tør hud. Gendanner blødhed og smidighed. Formuleret til hud følsom for kemikalier som let bliver irriteret. Fri for udtørrende alkohol


Formuleret til at fugte og beskytte tør følsom hud ved hjælp af kun de reneste økologiske ingredienser. Denne vitamin-rige formel absorberer øjeblikkeligt og efterlader huden smidig og smukt konditioneret. Berømt for deres hud-blødgørende og fugtgivende egenskaber, økologisk Avocado & Jojoba olier bekæmper tørhed, og er intensivt nærende for huden. Delikat parfumeret med Jasmin, den silkebløde formel giver en glødende og revitaliseret teint.


Hudtype: Tør, tør sensitiv, normal


Pai Avocado and Jojoba Hydrating Day Cream 50 ml er formuleret til at fugte og beskytte tør og følsom hud ved hjælp af kun de reneste økologiske ingredienser. Denne vitamin-rige formel absorberes øjeblikkeligt for at efterlade huden smidig og fugtet. Berømt for deres hudblødgørende og fugtgivende egenskaber, bekæmper økologisk avocado & jojobaolier tørhed og nærer huden intensivt. Diskret parfumeret med Jasmin og Mai Chang, smelter den silkebløde formel på huden for at afsløre en glødende teint.