Pai Skincare Calendula and Comfrey Calming Body Cream 200 ml

Pai Skincare Calendula and Comfrey Calming Body Cream 200 ml
240,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Pai Skincare Calendula and Comfrey Calming Body Cream 200 ml


Tilfører et intenst fugt boost til huden der varer hele dagen. Huden føles mere blød og smidig. Tilføjer ekstra fugt til tørre albuer og knæ. Hjælper med at holde tørre områder på huden velfugtede. Formuleret til hud der er sensitiv overfor kemikalier og let bliver irriteret.


Hudtype: Alle, inkl. eksematøs hud og problemer med dermatitis.


En intenst fugtende og terapeutisk creme formuleret til sensitiv og med tendens til allergi. Silkeblød, fed creme - den ultimative multi-tasker til meget tør eller hud med tendens til tørhed. Calendula (morgenfrue) er en blid og plejende olie til daglig hudpleje. Comfrey (kulsukker) støtter hudens naturlige reparationsevne og beskytter fugtbarriere. Yderligere økologiske plante olier og plantesmør blødgør og hydrerer huden mens højt indhold af essentielle fedtsyrer i Echium bidrager til dejlig blød hud. Uden alkohol, kunstig duft/parfume, synthetiske holdbarhedsmidler og petrokemikalier.


Comfrey - kulsukker
En af de mest berømte helende planter for behandling af hudirritation og til at bekæmpe tørhed. Rig på Allanntoin som er med til at stimulerer væksten af nye hudceller.Calendula - Morgenfrue
Ekstrakt fra morgenfrue, Calendula, har en særdeles kraftfuld anti-inflammatorisk og beroligende virkning på skadet hud. Det høje indhold af carotider og polyfenoler fremskynder helingen af huden og celle regenerationen.