Pai Skincare Echium og Amaranth Facial Oil 30 ml

495,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Pai Skincare Echium og Amaranth Facial Oil 30 ml


Plante Squalene holder på fugten i huden og forebygger vandtab. Stærke anti-inflammatoriske egenskaber beskytter følsom hud mod irritation. Koncentrerede Omega 3 & 6 fremskynder celle regenereringen. Lipid og collagens beskyttende egenskaber, hjælper med at holde huden fast og fugtmættet.


Hud Type: Aldrende, men ellers alle hudtyper 


Pai Age Confidence Oil leverer en dosis af vitaminer, omegas og essentielle næringsstoffer, der med garanti optimerer hudens sundhed og genopretter den naturlige udstråling. 98% økologisk. Denne silkeagtige blanding kombineret af ti aktive planter nøje udvalgt til at optimere hydrering og regeneration, og minimere betændelse og miljømæssig stress. Resultatet er en hud, der er fugtmættet og vidunderligt smidig. Dens naturlige evne til bedre fastholde fugt betyder huden forbliver glattere i længere tid. Denne ekstra evne til at øge hudens stofskifte afslører en lysere, revitaliseret teint, og hjælper huden med at bevare sine væsentlige funktioner på sit absolut bedste.


Aktive ingredienser - indeholder 30 ml


Echium
Den stærkeste kendte plantebaserede Gamma Linolen Syre og Stearinsyre, unikke og powerful Omegas 3 & 6. Accelererer hudens celle regeneration og glatter og forbedrer rynkes udseende.  Behandler og reparerer hudens celler i dybden. Anti-inflammatoriske egenskaber beroliger sensitiv hud og holder huden klar og smuk.


Amaranth
Den eneste naturlige kilde til den fugtgivende Squalene. Balancerer hudens olie balance og fastlåser fugt. Smidiggør hudens fylde og elasticitet for et blødere udseende og udvisker linjer og rynker. Antioxidante egenskaber reparerer og beskytter huden mod skader af frie radikaler.


Kukui Olie
Indeholder en unik blanding af omegas 3 & 6, som reparerer og styrker hudens essentielle fugt barriere.


Havtorn Olie
Rig på antioxidanter, Pro-Vitamin A og en sjælden form af Omega 7 plejer huden og bidrager til celle regeneration.


Macadamia Nød
Fastholder hudens niveau af palmitoleinsyre, en olie produceret naturligt når huden elasticitet falder med alderen. Høje niveauer af antioxidant E-vitamin og Omegas 3,6 & 9, heler og gendanner huden samt beskytter den mod miljøskader. 


*Certificeret Økologisk af Soil Association (98% af produktet er økologisk fremstillet).
Indeholder nøddeolie. Anvendelig for Veganere. Ikke tester på dyr.