Brug rabatkoden GAVE og få en gratis gave!
Brug rabatkoden GAVE og få en gratis gave!
Vores kunder elsker os!

Parfume prøver 2 ml

Parfume testere og samples fra kun 15 kroner

Prøv din parfume før du køber den. Du kan finde et udvalg af små 2 ml parfume samples, du kan købe før du beslutter dig for den endelige duft. Vi har landets største udvalg af små parfumeprøver og parfume testere fra blandt andet Miller Harris, Escentric Molecules, Ærlig Parfume og CLEAN Parfume.

Sortering & filtrering
Sorter efter
Vælg sortering
Højeste pris
Valgt pris:
DKK
DKK DKK
På lager
På tilbud
Brand/Mærke
Vælg mærker
Kategori
Vælg kategorier
26 produkter
Nulstil filter

Parfumer kan være meget kostbare og derfor anbefaler vi, at du starte med en lille parfumeprøve, inden du beslutter dig for at købe. Vi har et stort udvalg af små samples indeholdende 2 ml parfume, som du i ro og mag kan prøve hjemme hos dig selv. 2 ml parfume er nok til næsten en uges daglig forbrug, så du får et godt udgangspunkt for at vurdere om parfumen passer til dig. Hos Green Harmony har vi parfumeprøver fra flere af de største parfumebrands herunder Escentric Molecules, Clean Parfume, Ærlig Parfume og Miller Harris. Priser starter ved kun 15 kr. for 2 ml.

Ægte parfume i alle vores samples

Vores parfume samples indeholder nøjagtig den samme parfume, som du finder i de store flasker med 50- eller 100 ml. parfume. Den eneste forskel er, at der kun er 2 ml i parfumeprøverne, hvilket heldigvis er rigeligt til, at du kan nå at danne dig et godt indtryk af, om parfumen er noget for dig inden du du køber den store dyre flaske. 

Sådan tester du parfumen med en parfume sample

Når du tester om en parfume passer til dig, så er det vigtigt, at du lader parfumen arbejde på kroppen i lang tid. Alle parfumer har 3 duftnoter, og det er essentielt, at du når dem alle tre igennem inden, du træffer dit endelige valg om parfumen er noget for dig. Topnoterne er det umiddelbare indtryk, du får lige , når du kommer parfumen på. Denne duft er meget intens, men holder sjældent mere end et par minutter. Herefter kommer hjertenoterne, der er en ny duftstruktur, der typisk varer ved i op til 3 timer. Herefter træder basenoterne igennem - i hvert fald på de bedste parfumer - og det er den duft, parfumen udsender i op til 8 timer.

Påfør parfumen på varme steder på kroppen, da varm hud er bedre til at få parfumens duft til at træde frem. Gnid fx håndledene sammen og kom parfumen på. Det er vigtigt, at du gør det INDEN, du kommer parfumen på. Derudover er det også en fordel, hvis huden er lidt fugtig enten fra vand eller creme, da fugtig hud er bedre til at binde duftmolekylerne end tør hud.