• usp-iconDag til dag levering
  • usp-iconFri fragt ved køb over 399 kr
  • usp-icon5 stjerner på Trustpilot
  • usp-iconDansk webshop - kun mærkevarer
  • usp-iconFå en gratis gave

Kategorier

Raunsborg

Hos Green Harmony finder du det fantastiske danske mærke, Raunsborg Nordic. Raunsborg Nordic har i flere år produceret hudplejeprodukter som overholder de strenge krav til mildhed, effektivitet, renhed m.m. Bag dette mærke står modeekspert, designer, fotograf og forfatter Jim Lyngvild, som med sin store viden om nordiske urters særlige egenskaber, har skabt disse rene, effektive og troværdige produkter. Blandt produkterne finder du blandt andet bestsellerne Raunsborg håndcreme og Raunsborg Bodylotion.

Bag mærket Raunsborg® gemmer der sig et spændende samarbejde mellem familiefirmaet Plum A/S og modeekspert Jim Lyngvild. Kigger vi lidt nærmere bag facaden på de to hovedaktører, er grundlaget for samarbejdet ikke så svært at få øje på.

Raunsborg Nordic er som navnet antyder inspireret af nordisk natur og samtlige ingredienser er nøje udvalgt, så du er du sikker på, at alle de aktive ingredienser er 100% økologiske og direkte fra den nordiske natur. Uanset om du køber Raunsborg Nordic håndcreme for at undgå tørre hænder eller bruger andre Raunsborg hudplejeprodukter, så er indpakningen altid kunstnerisk udført og rigt dekoreret med billeder fra verdens største botaniske værk; Flora Danica.

Fælles for alle produkter i Raunsborg Nordic serien er, at de alle trænger hurtigt ind i huden og hjælper lige der, hvor de skal hjælpe.